Forum » Kaj kupiti » Hands on Android tablični računalniki
Hands on Android tablični računalniki
netmix ::
Pozdravljeni
Zanima me če veste v kateri trgovini v Ljubljani ali okolici bi lahko preizkusil Android tablične računalnike v živo (na tak način kot v Apple trgovini ko imaš napravo na voljo fizično in jo lahko preizkusiš v trgovini). Odločam se med Asus Transformer Prime in Acer Iconia Tab a510
LP
Zanima me če veste v kateri trgovini v Ljubljani ali okolici bi lahko preizkusil Android tablične računalnike v živo (na tak način kot v Apple trgovini ko imaš napravo na voljo fizično in jo lahko preizkusiš v trgovini). Odločam se med Asus Transformer Prime in Acer Iconia Tab a510
LP
Mavrik ::
Pozdravljeni
LP
V BigBangu Citypark imajo razstavljenega Transformerja Prime Infinity pa mislim da tudi Iconie.
The truth is rarely pure and never simple.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri tablični računalnik mi priporočate?Oddelek: Pomoč in nasveti | 14302 (4021) | don-d |
» | windows 8 tablicaOddelek: Mobilne tehnologije | 5172 (3706) | Egidij88 |
⊘ | Android tablica? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 17082 (12039) | Mavrik |
» | Kater tablični kupit ?Oddelek: Kaj kupiti | 1798 (1326) | miller31 |
» | Tablica za okoli 300eOddelek: Kaj kupiti | 4608 (3857) | nitramcek |