Forum » Izdelava spletišč » WP - selitev strani in meni znotraj page-a
WP - selitev strani in meni znotraj page-a
Hair ::
Lep pozdrav!
V kratkem bomo selili stran na Wordpress in me zanima, kaj pričakovati, ko bomo preusmerili domeno.
Zdajšnji naslov je sinergija-mci.si, nova stran pa se nahaja na sinergija-mci.si/nova
Se mi bodo ob preusmeritvi domene sesuli linki, slike? Bo stran sploh delovala? Kaj pričakovati? Prosil bi za nasvet, kako zadevo izpeljati čim manj boleče in s čim manj downtime-a.
Drugo vprašanje pa je, če kdo pozna kak delujoči widget za vstaviti menije v page. Konkretno bi jih želel na prvi strani - potrebni bi bili trije meniji, znotraj ene strani.
Vesel bom tudi vseh komentarjev in predlogov glede strani.
Hvala!
V kratkem bomo selili stran na Wordpress in me zanima, kaj pričakovati, ko bomo preusmerili domeno.
Zdajšnji naslov je sinergija-mci.si, nova stran pa se nahaja na sinergija-mci.si/nova
Se mi bodo ob preusmeritvi domene sesuli linki, slike? Bo stran sploh delovala? Kaj pričakovati? Prosil bi za nasvet, kako zadevo izpeljati čim manj boleče in s čim manj downtime-a.
Drugo vprašanje pa je, če kdo pozna kak delujoči widget za vstaviti menije v page. Konkretno bi jih želel na prvi strani - potrebni bi bili trije meniji, znotraj ene strani.
Vesel bom tudi vseh komentarjev in predlogov glede strani.
Hvala!
Whenever people agree with me, I feel I must be wrong.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | nakup led lcdOddelek: Zvok in slika | 830 (665) | traxxas |
» | Samsung vs LG (TV)Oddelek: Zvok in slika | 4501 (3638) | zegler |
» | Primerjave lcd LED 3d televizijOddelek: Zvok in slika | 5046 (4643) | GrEg3c |
» | Problem Philips MC-i200Oddelek: Pomoč in nasveti | 1141 (1080) | gansta |
» | Vb6Oddelek: Programiranje | 1326 (1189) | StratOS |