Forum » Strojna oprema » CD-ROM težave
CD-ROM težave
Silence-r ::
Imam, no že skoraj 6 let star Funai 16X cd-rom, ki pa sedaj povzroča težavice!
Branje avdio CDjev poteka normalno, vse deluje kot urca ... pri data cdjih pa ni šans, da bi kaj prebral. CD se sicer zažene in ga skuša prebrat, vendar se vmes ustavlja, nato - čez nekaj časa pa CD vrti le še s konstantno hitrjostjo, podatkov pa ne bere z njega! Nič!
CD-ROM sem že odprl, spucal lasersko glavo z alkotom, popihal tudi ostalo svinjarijo ... pa nič!
Glede na to da CD-ROM še ni čisto crknil bi rabu kakšen nasvet kako bi ga popravil in/ali kako bi ga uporabil recimo za cd player v glasbene namene izven kompa!?!
Branje avdio CDjev poteka normalno, vse deluje kot urca ... pri data cdjih pa ni šans, da bi kaj prebral. CD se sicer zažene in ga skuša prebrat, vendar se vmes ustavlja, nato - čez nekaj časa pa CD vrti le še s konstantno hitrjostjo, podatkov pa ne bere z njega! Nič!
CD-ROM sem že odprl, spucal lasersko glavo z alkotom, popihal tudi ostalo svinjarijo ... pa nič!
Glede na to da CD-ROM še ni čisto crknil bi rabu kakšen nasvet kako bi ga popravil in/ali kako bi ga uporabil recimo za cd player v glasbene namene izven kompa!?!
In ko pomisliš da ne more biti slabše, ti nekdo vzame še to upanje!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Drive not readyOddelek: Pomoč in nasveti | 1162 (1024) | Lucifix |
» | Cudne tezave z CD-ROM-om pod WIN XPOddelek: Pomoč in nasveti | 1662 (1456) | Buggy |
» | Postavitev sistemaOddelek: Pomoč in nasveti | 2378 (1749) | BlackHole |
» | Sfukan CD-romOddelek: Strojna oprema | 1546 (1196) | stromar |
⊘ | Pečenje CD-jev in moji probelmiOddelek: Pomoč in nasveti | 1260 (1033) | Dalmatinc |