Forum » Pomoč in nasveti » Dial-up in ugotavljanje gesla
Dial-up in ugotavljanje gesla
A.L.T. ::
Ko sm pred parimi dnevi dubu na svoj računalnik isdn modem sm rabu geslo za dostop do neta. Vendar je moj fotr to geslo pozabu, ker ga itak ni uporablju (meu je na svojem računalniku shranjeno geslo). Zdj me pa zanima če bi lahko to geslo kje prebrau, tak da nerabm klicat siol.... Če kdo ve kak bi to geslo brebrau (al kak program ki bi kj tazga naredu) naj mi prosim pove!
Lp
Lp
Don't worry about life; you're not going to survive it anyway.
whatson ::
mas program Password Uncover... samo ne vem kje se ga da dobit
fora je v tem da ti zvezdice pretvori v text...
fora je v tem da ti zvezdice pretvori v text...
rok ::
Pa sej ta program ShowPassV1_0 ne dela. Preizkuseno. Al pa sam js ne znam. Ja, to bo verjetn to, zato ce mi prosim povete, kaj naj nardim, da kodo zvem.
Ribicija ::
Narediš takole. Pokličeš tvojega ISP mu poveš kdo si in kaj se ti je zgodilo. On bo od tebe zahteval naročniško številko, ki jo najdeš na pogodbi ali pa računu. Potem ti bo vtipkal novo geslo in zadeva dela. Tebi preostane edino da si kasneje zaradi varnosti geslo spremeniš.
lp
lp
A.L.T. ::
hvala, showpassV1_0 mi dela odlično, če bi kdo rabu kj podobnga al bi se rad nauču krekat sm našu eno dobro stran - http://hackersclub.com/km/frontpage/
Hvala,
Lp
Hvala,
Lp
Don't worry about life; you're not going to survive it anyway.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | LastPass dobil novega lastnikaOddelek: Novice / Nakupi / združitve / propadi | 19614 (12873) | murmur |
» | Preveč gesel in drugih podatkovOddelek: Pomoč in nasveti | 2895 (2107) | čuhalev |
» | Rdečelaske izbirajo najbolje, moški so za raznolikost, ženske za dolžino (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Varnost | 25759 (21559) | MrStein |
» | Problem Compaq presario cq61Oddelek: Strojna oprema | 647 (507) | solatko |
» | Password za Wordow documentOddelek: Programska oprema | 1505 (1364) | Cokolesnik |