Forum » Loža » Težave z ročnim plinskim gorilniko s cevjo
Težave z ročnim plinskim gorilniko s cevjo
robertodee ::
Pozdravljeni.
Doma imam podoben ročni plinski gorilnik kot je na tej povezavi; http://www.merkur.si/delavnica/stroji-i...
in težava je v tem da ne morem nastavit modrega plamena...
spredaj ima dizo, ampak če jo zategnem skoz dizo pride komaj kaj plina oz. zhelop zelo mali plamen, kljub temu da imam na polno odprto ventil na kartuši in ročki... kartuša je nova, cev je čuista...namreč sem probal brez dize in zdaeva deluje...sam velik neuporaben plamen....
Hvala za odgovore v naprej.
Doma imam podoben ročni plinski gorilnik kot je na tej povezavi; http://www.merkur.si/delavnica/stroji-i...
in težava je v tem da ne morem nastavit modrega plamena...
spredaj ima dizo, ampak če jo zategnem skoz dizo pride komaj kaj plina oz. zhelop zelo mali plamen, kljub temu da imam na polno odprto ventil na kartuši in ročki... kartuša je nova, cev je čuista...namreč sem probal brez dize in zdaeva deluje...sam velik neuporaben plamen....
Hvala za odgovore v naprej.
- premaknil iz Mali oglasi: bluefish ()
slo81 ::
Mogoče imaš pod dizo mehko dihtungo(tesnilo) in jo stisne ter zapre dotok plina,poskusi z trdo dihtungo(iz klingerita).imam podoben gorilec in dela super.Dize so tudi različnega premera,označene so z številkami,mogoče imaš premajno luknjo na dizi,malo eksperimentiraj.lp
francek1 ::
Si zategnil kartušo do konca? Lahko, da si jo le preluknjal, pa je luknja še premajhna.
Kdor se je že rodil učen se lahko reži...
robertodee ::
Pozdravljeni.
>"francek1"< kartuša je vredu zategnjena...saj kot sem že omenil...če dizo odstranim gori normalno...ze ogromnim plamenom.
bom probal sčistit luknjico z šivanko....
zadeva je začela zafrkavat ko sem menjal kartušo na gorilniku....
najbolj čudno je to da iz dize na čase pricvrči "olje" oz. nekaj mastnega v tekoči obliki....
dize in dihtunge se niti dotikal nisem ampak sem samo narazen vzel potem ko je začelo zafrkavat po novi kartuši...
Lep Pozdrav.
>"francek1"< kartuša je vredu zategnjena...saj kot sem že omenil...če dizo odstranim gori normalno...ze ogromnim plamenom.
bom probal sčistit luknjico z šivanko....
zadeva je začela zafrkavat ko sem menjal kartušo na gorilniku....
najbolj čudno je to da iz dize na čase pricvrči "olje" oz. nekaj mastnega v tekoči obliki....
dize in dihtunge se niti dotikal nisem ampak sem samo narazen vzel potem ko je začelo zafrkavat po novi kartuši...
Lep Pozdrav.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Tomos apn 6Oddelek: Na cesti | 4220 (857) | oo7 |
⊘ | Nakup Štedilnika iz Italije , kako ga dobiti v Slovenijo ?? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 13480 (11597) | bluefish |
» | Clio 1.5 dci ne vžge - topelOddelek: Loža | 14657 (11314) | BorutK-73 |
» | Friziranje avtomatikaOddelek: Loža | 17049 (12923) | Frane75 |
» | kartuse za priner HP 690cOddelek: Pomoč in nasveti | 1173 (1079) | Boško |