Forum » Pomoč in nasveti » Vzpostavitev internetne povezave
Vzpostavitev internetne povezave
Schrajwer ::
Pozdravljeni,
že dalj časa imam težave pri vzpostavljanju povezave. Ko se je problem prvič pojavil, sem klical na siol, ker sem mislil, da so spet težave z modemom, tam pa so mi rekli, da je težava v mrežni kartici.
In zdaj moram vedno, ko hočem vzpostaviti povezavo iti na nadzorno ploščo -> središče za omrežje in skupno rabo -> spreminjanje nastavitve kartice, tam izberem onemogoči in potem ponovno omogoči pa mi dela normalno. Vsake toliko časa pa se vendarle zgodi, da se mi povezava vzpostavi že ob zagonu računalnika, vendar precej redko. Ali ima kdo kakšen nasvet, kje bi bila lahko težava?
že dalj časa imam težave pri vzpostavljanju povezave. Ko se je problem prvič pojavil, sem klical na siol, ker sem mislil, da so spet težave z modemom, tam pa so mi rekli, da je težava v mrežni kartici.
In zdaj moram vedno, ko hočem vzpostaviti povezavo iti na nadzorno ploščo -> središče za omrežje in skupno rabo -> spreminjanje nastavitve kartice, tam izberem onemogoči in potem ponovno omogoči pa mi dela normalno. Vsake toliko časa pa se vendarle zgodi, da se mi povezava vzpostavi že ob zagonu računalnika, vendar precej redko. Ali ima kdo kakšen nasvet, kje bi bila lahko težava?
- spremenil: Schrajwer ()
NeMeTko ::
V upravitelju naprav odstrani mrežno kartico in ponovno poženi računalnik.
Ko se postavi na noge bo še enkrat naložil (stare?) gonilnike.
Nastavi kartico, nato pa pojdi na stran proizvajalca pogledati, če ima novejše gonilnike za mrežno kartico. Te preneseš, namestiš in upaš, da bo potem problem rešen.
Ko se postavi na noge bo še enkrat naložil (stare?) gonilnike.
Nastavi kartico, nato pa pojdi na stran proizvajalca pogledati, če ima novejše gonilnike za mrežno kartico. Te preneseš, namestiš in upaš, da bo potem problem rešen.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Težave s povezavoOddelek: Omrežja in internet | 937 (786) | Mike0 |
» | Linksys wrt54GL težave...Oddelek: Omrežja in internet | 2023 (2023) | jglavac |
» | Explorer in Mozilla ne prikazujeta www straniOddelek: Omrežja in internet | 2053 (1687) | dannyxp |
» | Problem s prepoznavanjem kabelskega modemaOddelek: Pomoč in nasveti | 3712 (3396) | Azrael |
» | Težave.... ADSL !Oddelek: Pomoč in nasveti | 1484 (1071) | connan |