Forum » Loža » Get on my horse
Get on my horse
ameba ::
Živjo,
mene pa zanima na kaj se nanaša prispodoba te "pesmi"
Pač besedilo nekaj pove, ni samo neka traparija, vendar nikjer ne najdem razlage.
Č
mene pa zanima na kaj se nanaša prispodoba te "pesmi"
Pač besedilo nekaj pove, ni samo neka traparija, vendar nikjer ne najdem razlage.
Č
msjr ::
Old meme is old. Traparija, nič ne pomeni: http://knowyourmeme.com/memes/amazing-h...
Ni pa bila tako uspešna kot še starejši badger
Ni pa bila tako uspešna kot še starejši badger
Zgodovina sprememb…
- spremenil: msjr ()
jype ::
msjr> Old meme is old. Traparija, nič ne pomeni
Slab kritik. Dober vedno najde kulturne vzorce, iz katerih nekaj izhaja. "Get on my horse" je očitna alegorija na
Slab kritik. Dober vedno najde kulturne vzorce, iz katerih nekaj izhaja. "Get on my horse" je očitna alegorija na
"Get on my horse" je očitna alegorija na...
Slabo si tole zračunal, get on my horse je starejši od old spice reklame. Mogoče pa velja obratno?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: msjr ()
Ne, ni starejši, nastal je slabe tri mesece po njej (po tisti, v kateri reče "get on my horse", ki je iz poletja 2008).
To sem si vse izmislil, ker je blefiranje primarna dejavnost literarnih, filmskih in glasbenih kritikov :)
Jest sem ti dal pa prav, ker vem da večinoma trolaš, pa se mi je zdelo, da ni fer da predlagam izbris, če si se tako potrudil.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Dober hamburger v centru Ljubljane (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 33031 (1755) | tikitoki |
» | Pr HostarOddelek: Sedem umetnosti | 10331 (1686) | xseki |
⊘ | Novi napad v HamburguOddelek: Problemi človeštva | 4525 (3792) | thed0g195 |
» | Glasba iz 80in 70ih 60ih vs današnja "moderna" (strani: 1 2 3 )Oddelek: Sedem umetnosti | 22779 (19980) | Jerry000 |
» | 100 najboljših pesmi vseh časovOddelek: Loža | 29318 (28666) | El Nino |