Forum » Omrežja in internet » Volja - Dns strežniki??
Volja - Dns strežniki??
MI_KO ::
Zdravo
Spet rabim pomoč. Prijatlju sem nastavil dostop preko volje. Povezava lepo deluje, zatakne se pri explorerju.
Originalen IE na njegovih win98 ni delal (prišlo je do notranje napake v pripomočkih za internet,... bla bla), zato sem mu namestil IE s siolovega cdja (mislim da 4.0 al pa 5.0). Namestitev je potekala brez napak, ko pa se povežem, IE ne najde niti ene strani (Volja.net, google.com,...)
Ve kdo kaj pri tem pomaga?
Mogoče so krivi nenastavljeni DNS strežniki. Mi lahko kdo, ki ima voljo zaupa te naslove, sam jih namreč ne najdem.
Najlepša hvala!
Spet rabim pomoč. Prijatlju sem nastavil dostop preko volje. Povezava lepo deluje, zatakne se pri explorerju.
Originalen IE na njegovih win98 ni delal (prišlo je do notranje napake v pripomočkih za internet,... bla bla), zato sem mu namestil IE s siolovega cdja (mislim da 4.0 al pa 5.0). Namestitev je potekala brez napak, ko pa se povežem, IE ne najde niti ene strani (Volja.net, google.com,...)
Ve kdo kaj pri tem pomaga?
Mogoče so krivi nenastavljeni DNS strežniki. Mi lahko kdo, ki ima voljo zaupa te naslove, sam jih namreč ne najdem.
Najlepša hvala!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Volja ADSL (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 12170 (6338) | angus255 |
» | Volja ADSL in Windows XP - problemOddelek: Omrežja in internet | 1996 (1730) | janez5 |
» | Coyote Linux router problemOddelek: Omrežja in internet | 1605 (1342) | janezl |
» | Hitrejši zagon xp-jev za VoljaDSLOddelek: Omrežja in internet | 1645 (1399) | K0K0 |
» | Siol-VoljaOddelek: Omrežja in internet | 1475 (1133) | tiktak |