Forum » Omrežja in internet » Linksys wrt54gl - Ali je izdihnih?
Linksys wrt54gl - Ali je izdihnih?
forplan ::
Imam problem z zgoraj omenjenim ruterjem in sicer, ko ga priklopim na napajanje, powe lučka otrika, gorijo lučke 1,2,3,internet, DMZ,wlan in 4 pa ne gorijo.
Ko sem hotel ruter resetirati, se mi je medtem izmuznil ven power kabel( ker nimam več originalnega ni tako dobro ta not)
in nato se ni rute r več postavil
V čem bi bil problem? Kaj mi je storiti sedaj, kako ga lahko popravim? Je kdo že imel podobno težavo?
Sem bral po internetu, za popravlanje firmware, vendar ruter ni toliko odziven preko kabla, da bi ga računalnih prepoznal in bil lahko ga flashal.
Prosim za pomoč; lp
Ko sem hotel ruter resetirati, se mi je medtem izmuznil ven power kabel( ker nimam več originalnega ni tako dobro ta not)
in nato se ni rute r več postavil
V čem bi bil problem? Kaj mi je storiti sedaj, kako ga lahko popravim? Je kdo že imel podobno težavo?
Sem bral po internetu, za popravlanje firmware, vendar ruter ni toliko odziven preko kabla, da bi ga računalnih prepoznal in bil lahko ga flashal.
Prosim za pomoč; lp
da se strinjam
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ledice na ruterju nenehno utripajoOddelek: Strojna oprema | 2212 (1655) | Veron |
» | Okvarjen napajalnik za Asus ruter - WL-500 PremiumOddelek: Pomoč in nasveti | 5573 (4225) | aljazp |
» | LinkSYS WRT54GR routerOddelek: Strojna oprema | 1644 (1111) | TOP |
» | ADSL ne dela!!!Oddelek: Omrežja in internet | 2417 (1666) | Pyr0Beast |
» | Ruter prekine povezavoOddelek: Strojna oprema | 944 (751) | ERGY |