» »

Kakšen blog?

Kakšen blog?

iAmJure ::

Mislim da je to prava rubrika.

Rad bi začel pisati blog v slovenščini preikusil sem že tumblr ampak to je bolj stvar za rebloge.
Kje bi dobil veliko bralce če bi pisal v slovenščini. Pisal bi podobno kot kak dnevnik le da ne bi bila vsaka podrobnost opisana (VSAKDANJE ŽIVLJENJE).

Ciljam bolj na mlade ker sem tudi jaz eden izmed njih.

bluefish ::

Za izhodišče je velikokrat dobro, če začneš pisati blog na eni od spletnih strani z novicami (Siol recimo). V primeru, da je vsebina posameznega vnosa zanimiva, se lahko znajdeš na prvi strani in posledično dobiš kar nekaj obiska, morda tudi stalnih bralcev.
Drugače pa blogspot, wordpress,...

neoserv ::

Najprej se moraš odločiti, ali boš gostoval sam svoj blog ali se boš samo registriral nekje, kjer to ponujajo.

Na dolgi rok se ti bolj splača gostovati sam svoj blog na svoji domeni, ker bi blog na ta način lažje postal prepoznaven.
S tem imaš tudi več svobode nad samo vsebino bloga. V temu primeru je edina logična izbira namestitev WordPressa.
Nato lahko svoje objave promoviraš preko Facebooka, Twittra, Google+, raznih blog agregatorjev (tudi SiOL ponuja enega), itd.

Druga možnost je pa registracija na blog.siol.net in tako se bodo tvoje objave takoj pojavljale med "Zadnje objave", kjer jih bo videlo kar nekaj ljudi.
NEOSERV.SI = Prijazno & hitro SSD gostovanje že 15. leto.
900+ domenskih končnic po noro nizkih cenah!
Brezplačna selitev od starega ponudnika.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kdo piše blog? (strani: 1 2 )

Oddelek: Sedem umetnosti
9912734 (4152) Tarzan
»

Pisanje bloga

Oddelek: Loža
82916 (2601) techfreak :)
»