» »

live radio Fantasy preko winampa prekinja

live radio Fantasy preko winampa prekinja

V-i-p ::

Imam problem. Ker mi je naš, štajerski radio Fantasy pač povšeči ga dosti poslušam preko neta, ker pač pri nas slabo lovi, kar pomeni da je live preko neta kvalitetnejši. Radio dela v živo z winampom, glede na to, da ga pa dosti poslušam, je zelo moteče, da vsakih nekaj minut kar zmanjka prenosa, kot bi ga recimo poslušal na modemu in ga le ta "ne bi dohajal". Imam adsl in to dela tudi če imam celo pasovno širino prosto in nič ne dljam. Ko takoj po prekinitvi dam spet play, dela takoj naprej bp. Ampak po nekaj minutah ga bo spet zmanjkalo. Winamp sem probal tako ver. 2.81 kot 3, pa je isto. Na radiu fantasy pa pravijo, copy/paste:

Pozdravljeni,
Ce vam vsakih nekaj minut prekine, pomeni, da je vas download preobremenjen za nas stream. Poskusite enkrat poslusati brez ostalih stvari v ozadju. Res je, da je 2 Mbps veliko, a tudi to se zapolni. Druge tezave ne vidim, ker jaz poslusam RF neprekinjeno ze vec kot 1 teden tu v studiu in mi ni niti enkrat prekinilo vmes. Sicer ne igra vloge - a vseeno - imate morda zadnjo verzijo WinAmpa ?
LP
Borut, RF

Jaz ne downloadam nič, pa prekinja, tam pa pravijo da bi moralo delat bp. Kje je problem? Glede na to da radio oddaja 56k preko neta se mi zdi čudno, da ga vedno zmanjka. Je to kakšen bug v winampu? Thnx!
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Vrača se WinAmp (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / Ostala programska oprema
10226522 (8817) zavajon
»

D'Best Internet Radio (strani: 1 2 )

Oddelek: Omrežja in internet
9411266 (7994) Microsoft
»