Forum » Kaj kupiti » Kateri prenosnik tik pred Win 8
Kateri prenosnik tik pred Win 8
TheBlueOne ::
Ker se bliza cas novega operacijskega sistema, je morda pametno razmisljati o nakupu prenosnika. To velja se posebej za ljudi, katerim zmogljivost pomeni vec kot trendi.
Pricakuje se padec cen prenosnikov s prednalozenim win 7. Zato me zanima, kateri prenosniki so pa vasem mnenju vredni opazovanja v tem vmesnem casu.
Sam bi pozornost namenim naslednjim:
HP ENVY seriji,
Dell XPS 15,
Sony S seriji,
Acer TimelineX seriji,
In nekaterim Lenovo prenosnikom.
Ce bi kdo kaj dodal ali je zaznal zanimiva gibanja v cenah skladna s predpostavko, naj to objavi v odgovoru. Se mi zdi uporabna tema. :D
Pardon za pomanjkanje sumnikov. Strojna oprema kjer sem jih tezko omogoca. :D
Pricakuje se padec cen prenosnikov s prednalozenim win 7. Zato me zanima, kateri prenosniki so pa vasem mnenju vredni opazovanja v tem vmesnem casu.
Sam bi pozornost namenim naslednjim:
HP ENVY seriji,
Dell XPS 15,
Sony S seriji,
Acer TimelineX seriji,
In nekaterim Lenovo prenosnikom.
Ce bi kdo kaj dodal ali je zaznal zanimiva gibanja v cenah skladna s predpostavko, naj to objavi v odgovoru. Se mi zdi uporabna tema. :D
Pardon za pomanjkanje sumnikov. Strojna oprema kjer sem jih tezko omogoca. :D
- spremenil: bluefish ()
fosil ::
Pri nas tega padca cen po moje ne bo.
Tudi v tujini vprašanje, sploh ker boš lahko nadgradil na win8 za 15 eur.
Tudi v tujini vprašanje, sploh ker boš lahko nadgradil na win8 za 15 eur.
Tako je!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Trdi diski in cene ?! (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 10873 (7626) | Dr_M |
» | Padec cen OpteronovOddelek: Novice / Procesorji | 3777 (3029) | Smorny |
» | Intel: novi procesorji in padec cenOddelek: Novice / Procesorji | 4415 (3844) | Markoff |
» | Novi varčni Opteroni iz AMDja ?Oddelek: Novice / Procesorji | 1828 (1828) | Zheegec |
» | IDC, Prenosniki: 25 % padec ravni cenOddelek: Novice / Ostale najave | 1904 (1904) | flipflop |