Forum » Programiranje » Tomcat+Eclipse
Tomcat+Eclipse
tx-z ::
Za seminarsko moramo narediti spletno trgovino v tej tehnologiji: "Java - uporabite Eclipse, Tomcat, Axis2, ustrezne rešitve za WS-* (Axisovi moduli)".
Zaenkrat sem uspel vse potrebno inštalirat ter v Eclipsu naredil projekt (Dynamic Web Project). Dodal sem nov Package in not dodal razred, ki nekaj naredi v bazi. Sedaj bi pa rad probal če to sploh deluje. Naredil sem še en nov testni razred, vendar če ga zaženem mi vrne samo error 404: The requested resource () is not available..
A mi lahko kdo kako pomaga, kako to preverit? Recimo da imam razred Admin, kjer je notri metoda dodajArtikel(). Sedaj bi rad testno dodal ta artikel.
Zaenkrat sem uspel vse potrebno inštalirat ter v Eclipsu naredil projekt (Dynamic Web Project). Dodal sem nov Package in not dodal razred, ki nekaj naredi v bazi. Sedaj bi pa rad probal če to sploh deluje. Naredil sem še en nov testni razred, vendar če ga zaženem mi vrne samo error 404: The requested resource () is not available..
A mi lahko kdo kako pomaga, kako to preverit? Recimo da imam razred Admin, kjer je notri metoda dodajArtikel(). Sedaj bi rad testno dodal ta artikel.
tx-z
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [Java] Default class v EclipseOddelek: Programiranje | 623 (502) | Marat |
» | [Android SDK]+[NetBeans][verzija 7.1.1]Project Compile ErrorOddelek: Programiranje | 1264 (1172) | KernelPanic |
» | Povezava HW-računalnik-internetOddelek: Programiranje | 1236 (1062) | roli |
» | [Java ] pomoc-razlaga, ko se gre z miško na...Oddelek: Programiranje | 1157 (1004) | JDK6 |
» | Visual Studio 2005 Beta 2Oddelek: Programska oprema | 1624 (1134) | [MYTiX] |