Forum » Loža » Glanzfeldov eksperiment
Glanzfeldov eksperiment
king_saso ::
Pozdravček vsem!
Zanima me, če ve povedati kdo kaj več o temle: Ganzfeld experiment @ Wikipedia . Izgleda strašno zanimivo, samo kaj ko mi je tale angleščina prava muka.
LP
Zanima me, če ve povedati kdo kaj več o temle: Ganzfeld experiment @ Wikipedia . Izgleda strašno zanimivo, samo kaj ko mi je tale angleščina prava muka.
LP
popster ::
sej lahko prevedes z google translate:)
drugače pa je teh parapsychology expirimentov veliko..
drugače pa je teh parapsychology expirimentov veliko..
tukajle (klikni na znanost in duhovnost) imas nekaj o teh stvareh v slovenščini, drugače je on profesor na FRIju, k dela tudi z kamero za zaznavanje avre.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: popster ()
hvala :) pa imaš kaj izkušenj z tem? jaz sem malo poizkušal lucid dreaming pa ni ravno uspelo, potem pa sem obupal :D
GoodSatanist ::
To je eksperiment od generala Glanzkopfa.
(\__/) This is Bunny. Copy and paste bunny
(='.'=) into your signature to help him gain
(")_(") world domination.
lucid dreaming je še najboljša fora, samo moraš večkrat na dan probat potisniti kazalec skozi dlan in eventuelno bos probal v sanjah, ko bo šel kazalec skozi dlan pomeni da sanjaš, in "zbudiš" se v čudovitem svetu sanj. Mi je uspelo in ni slaba izkušnja če nimaš bolj pametnega za počet:)
GoodSatanist ::
S kakšnim LSD dobiš precej podoben efekt z manj truda.
(\__/) This is Bunny. Copy and paste bunny
OFFTOPIC:
@goodsanist
če mi je en kolega nekaj o gobah natvezil zdaj me je pa kr strah, da bi kaj probal.. rekel je, da se ti celice v možganih nekako razširijo, potem pa se počasi krčijo in če se ne krčijo pravilno si f*cked up.. je kaj od tega res?
@goodsanist
če mi je en kolega nekaj o gobah natvezil zdaj me je pa kr strah, da bi kaj probal.. rekel je, da se ti celice v možganih nekako razširijo, potem pa se počasi krčijo in če se ne krčijo pravilno si f*cked up.. je kaj od tega res?
Shegevara ::
Tukaj so postopki malo bolje pojasnjeni.
Pravtako so metode bolj zanesljive, tako da če se spravite delat ganzgeldov eksperiment priporočam, da delate po tej strani:
http://www.instructables.com/id/Ganzfel...
Pravtako so metode bolj zanesljive, tako da če se spravite delat ganzgeldov eksperiment priporočam, da delate po tej strani:
http://www.instructables.com/id/Ganzfel...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Kako najhitreje zaspati? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 11464 (10350) | bluefish |
» | Lucid Dreaming (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 22481 (18332) | CleanPower |
» | nočne more (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 7560 (6426) | Keyser Soze |
» | Asralna potovanjaOddelek: Loža | 1759 (1581) | MarkV |
» | Ucenje med spanjem (strani: 1 2 )Oddelek: Znanost in tehnologija | 7839 (6099) | d0rK |