» »

Ne zazna slušalk v zvočni kartici

Ne zazna slušalk v zvočni kartici

WinXP ::

Pojavil se je problem in sicer ne pojavi se zvok ko predvajam glasbo iz WMP ali kateregakoli drugega plejerja ker NAPRAVE (SLUŠALK,ZVOČNIKOV) zvočna NE ZAZNA VEČ.
Vsi kodeki so naštimani,drajver je kot vedno isti.

Sta pa 2 opciji ki ju lahko naštimaš v programu Realtek HD Audio Manager ALI v BIOSU. Obe dopuščata
da izbereš HD AUDIO (KAR IMAM ZMERAJ) ali pa AC97!

Problem je zdaj ko vtaknem zeleni izhod za slušalke v ZELENI LINE IN VHOD NA ZVOČNI
da sploh NE ZAZNA NAPRAVE!

Prej je pisalo:odstranite napravo,sedaj lahko varno priključite (v english)
zdaj pa nič več ne piše,sploh ne zazna niti mikrofona ko vklopim!

ČE dam na AC97 pa se POJAVIJO poleg ikone Digital Output še dve ikoni SPEAKER in MIC:)(kar bi sicer moralo biti tudi v HD AUDIO)
VENDAR,PRIKLJUČENA NAPRAVA (slušalke ipd,mikrofon...) NI ZAZNANA,8-Okar na slepo piše LINE IN ali MIC da je obkljukan ,pa MIC SPLOH NI PRIKLJUČEN! 8-OPrilagam slike!

Je možno da je šla ZVOČNA?8-O Se to tudi lahko zgodi? Skoraj ne verjamem... In to je po tem,ko sem poskušal imeti še dodatno zvočno,ki sem jo zaradi nedobljenih drajverjev sedaj odstranil iz računalnika...

slika 1

slika 1

slika 2

slika 2

slika 3

slika 3

U Sloveniji više ne živim,ali jezik u kome pričam još zaboravio nisam...
Wrong? No,no... Thats it... Pozz
  • spremenil: bluefish ()

Riff ::

jaz imma nforce 4 matično in je šel zelen izhod na zvočni, pa sem priklučil zvočnik na plavi izhod pa dal opcijo zvočniki pa dela zvok, probaj še ti na plavem izhodu

WinXP ::

Na plavi izhod tudi noče ,zgleda je komplet šla,tato pa je meni v prejšnji temi bilo čudno da se je na eni strani (LEVI) slipal zvok na desni pa ne...

Eto ti New Technologies AM3 DDR3, Super Power for great money.
Iz garancije je šla,zdaj edino proban s starimi dodatnimi zvočn;((imi za katere težko dobim drajverje.

NE MOREM SI MISLIT DA JE NOVA TEHNOLOGIJA ZANALŠČ TAKO KRHKO IN ZA KRATKOTRAJNO NAREJENA,samo denar bi vlekli,nema više SFRJ kad si kupio jednu stvar d asi je imao 10-15 godina.Forget.

Jao jao.

Na plavi izhod tudi noče ,zgleda je komplet šla,tato pa je meni v prejšnji temi bilo čudno da se je na eni strani (LEVI) slipal zvok na desni pa ne...

Eto ti New Technologies AM3 DDR3, Super Power for great money.
Iz garancije je šla,zdaj edino proban s starimi dodatnimi zvočn;((imi za katere težko dobim drajverje.

NE MOREM SI MISLIT DA JE NOVA TEHNOLOGIJA ZANALŠČ TAKO KRHKO IN ZA KRATKOTRAJNO NAREJENA,samo denar bi vlekli,nema više SFRJ kad si kupio jednu stvar da si je imao 10-15 godina.Forget.

Jao jao.
U Sloveniji više ne živim,ali jezik u kome pričam još zaboravio nisam...
Wrong? No,no... Thats it... Pozz

Zgodovina sprememb…

• spremenil: WinXP ()

Riff ::

ja res novejše je slabše je :); potem je edina možnost da dodaš eno zvočno na pci vodilu

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Static noise/brnenje iz zvočnikov

Oddelek: Zvok in slika
231501 (1155) X-Jumper
»

Računalnik in domači disko

Oddelek: Zvok in slika
112010 (1715) Korenchek
»