Forum » Elektrotehnika in elektronika » Kitajski K599 telefon - pomoč
Kitajski K599 telefon - pomoč
JanezC ::
Ja, vem da je klump od telefona. Dobil pred nekaj dnevi, še vedno deluje in je lepo ohranjen, bi ga mogoče še malo uporabljal.
Zanima me: kako gre hitro klicanje. Pri večini telefonov tiščiš tipko od 2 do 9 in na hitro pokliče shranjeno številko, ki se nahaja na tistem mestu. No, pri tem telefonu sem jih lahko definiral, poklicati z eno samo tipko pa ne znam.
In še to. Nastavil sem WI-FI, telefon se poveže na domače omrežje, (vidim tudi, da se prijavi na ruterju), zakaj potem ne deluje Opera oziroma kateri drug browser? Verjetno bi se moral povezati preko WI-fi-ja na net, ali se motim?
Hvala za pomoč...
Janez
Zanima me: kako gre hitro klicanje. Pri večini telefonov tiščiš tipko od 2 do 9 in na hitro pokliče shranjeno številko, ki se nahaja na tistem mestu. No, pri tem telefonu sem jih lahko definiral, poklicati z eno samo tipko pa ne znam.
In še to. Nastavil sem WI-FI, telefon se poveže na domače omrežje, (vidim tudi, da se prijavi na ruterju), zakaj potem ne deluje Opera oziroma kateri drug browser? Verjetno bi se moral povezati preko WI-fi-ja na net, ali se motim?
Hvala za pomoč...
Janez
JanezC ::
Ne ne gre. Sem naključno ugotovil, tiščiš številko (hitrega klicanja) in začne klicati.
Hvala vseeno.
LP
Hvala vseeno.
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Mobitel za očetaOddelek: Mobilne tehnologije | 2200 (1414) | jonej |
» | Pametni mobilniki prevzemajo svet (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Android | 18802 (16654) | Phil |
» | HTC WildfireOddelek: Kaj kupiti | 2731 (2313) | ;-) |
» | Bo v Nokii N9 Intelov Atom?Oddelek: Novice / Nokia / Symbian | 8338 (6237) | CaqKa |
» | Mobitel do 20kOddelek: Mobilne tehnologije | 1382 (1270) | ;-) |