Forum » Izdelava spletišč » IIS in podmape
IIS in podmape
trulex ::
Delam spletno stran na IIS in nisem ravno navajen ker sem do sedaj delal z apachejem. Problem je da sem v administraciji instaliral joomlo z avtomatsko inštalacijo, ki jo je dalo v neko mapo, to pa potem preslikalo v virtualni direktorij (ki sem ga poimenoval joomla). Sedaj je url stran.com/joomla. Zanima me kako narediti da ko se pride na stran.com prikaže tisto kar je v virtualnem direktoriju, in da le-ta sploh ni dostopen oz. preusmerja na stran.com. Hvala!!
darkolord ::
Sploh nisem videl odgovora, pri meni je problem ker imam samo od te firme Web UI za upravljanje in imam zelo omejen dostop do serverja. Ali obstaja kak program za oddaljen dostop?
Ne vem zakaj ne morem urediti posta, v glavnem instaliral sem IIS Manager, ampak mi ne prime nobenih podatkov ko se hočem prijavit, a je možno da so to oni onemogočili?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako zaklenem spletno stran?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1237 (1114) | [D]emon |
» | IIS server na Win7 64bitOddelek: Programska oprema | 1410 (1181) | racunalnicar |
» | Program za blokiranje internetnih straniOddelek: Programska oprema | 1604 (1414) | ABX |
» | Zastekalo se mi je pri instaliranju portalaOddelek: Izdelava spletišč | 942 (908) | #000000 |
» | Domača e-SMETIŠČAOddelek: Loža | 2551 (1384) | 'FireSTORM' |