Forum » Kaj kupiti » Klasicni telefonski aparat
Klasicni telefonski aparat
MK99 ::
Pozdravljeni!
Pred kratkim sem menjal Telekom za Telemach in moram zamenjati moj isdn telefon za klasicnega.
Sem gledal v Telekomovi e-trgovini in imajo malo morje aparatov.
Se kdo kaj spozna, bi lahko priporocil en brezzicni telefon? Rabim za mamo, 60 let, rabi samo klasicne klice, da je dokaj velik zaslon, glasen zvocnik in glasno zvonenje, ter baterija cim boljša.
Ali je ok kupovati v Telekom trgovini ali je bolje kakšen neodvisni BB ali kaj podobnega?
TIA,
Matic
Pred kratkim sem menjal Telekom za Telemach in moram zamenjati moj isdn telefon za klasicnega.
Sem gledal v Telekomovi e-trgovini in imajo malo morje aparatov.
Se kdo kaj spozna, bi lahko priporocil en brezzicni telefon? Rabim za mamo, 60 let, rabi samo klasicne klice, da je dokaj velik zaslon, glasen zvocnik in glasno zvonenje, ter baterija cim boljša.
Ali je ok kupovati v Telekom trgovini ali je bolje kakšen neodvisni BB ali kaj podobnega?
TIA,
Matic
amigo_no1 ::
Če imaš brezžičnega (slušalka + bazna), potem zelo verjetno podpira dect standard.
Ob prestopu nisi dobil nobenega aparata ?
Ob prestopu nisi dobil nobenega aparata ?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: amigo_no1 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Priklop telefona in interneta - zmeda !!Oddelek: Omrežja in internet | 1461 (1335) | Lonsarg |
» | Kakšen Telefon za Siol IP telefonijoOddelek: Omrežja in internet | 6531 (4537) | x.sci |
» | Razbita varnost DECT protokolaOddelek: Novice / Varnost | 4415 (3347) | poweroff |
» | ISDN več slušalkOddelek: Strojna oprema | 1624 (1507) | roli |