Forum » Loža » Odstranjevalec vonjav za hladilnik
Odstranjevalec vonjav za hladilnik
c0dehunter ::
Včasih vem, da se je dobila krogla, podobna tistim pralnim kroglam, ki se je postavila v hladilnik in absorbirala vonj. Ve kdo za kaj podobnega in kje dobiti?
I do not agree with what you have to say,
but I'll defend to the death your right to say it.
RejZoR ::
Zakaj zaboga bi not pacal s skuto in si nakopal še dodaten futer za bakterije!? Notranjost hladilnika očisti z blago mešanico vode in čistila za posodo (npr Pril). Kasneje še dobro pobrišeš z mokro krpo in nato še s suho, da bojo površine dejansko suhe, da spet zmanjšaš možnost, za uspevanje bakterij.
Ta čistila so antibakterijska in ker so namenjena za posodo niso tolk škodljiva tud če slučajno kakšen ostanek pride v stik s hrano, ki pa itaq ne leži naokoli po hladilniku niti koncentracije nikoli ne bojo tolk visoke...
Ta čistila so antibakterijska in ker so namenjena za posodo niso tolk škodljiva tud če slučajno kakšen ostanek pride v stik s hrano, ki pa itaq ne leži naokoli po hladilniku niti koncentracije nikoli ne bojo tolk visoke...
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com
St235 ::
Bistveno, je da res dobro spucaš hladilnik. Smo mel tak prblem in je bil vir smradu umazanija, ki se je nabrala pod robno letvijo na policah.
Če bo hladilnik res dobor očiščen zagotovo nima kaj smrdet.
Drgnit hladilnik s skuto... Hja najboljše da ga še s steleksom našpricaš. To je tako ali tako univerzalna reštiev.
Če bo hladilnik res dobor očiščen zagotovo nima kaj smrdet.
Drgnit hladilnik s skuto... Hja najboljše da ga še s steleksom našpricaš. To je tako ali tako univerzalna reštiev.
Sej smrad povzroča razpadajoča hrana, ki jo dekompozirajo bakterije in plesni. Smrad se ne pojavi kar sam od sebe, tko da je temeljito čiščenje logičen korak.
sam tiste kroglice so popolnoma grešena zadeva, ker odstranjujejo posledico in ne vzrok. Hladilnik, če je čist ne smrdi. ČE smrdi ni čist... Pismo a tudi doma se raje naparfunirate kot, da greste pod tuš?
ales85 ::
Lakotnik29 sicer sem off-topic ampak sprehod po ulici, mestu, svetu, ... pokaže, da tvoje vprašanje stoji na trdnih temeljih :)
Tole iščem za babico, ki ji je kaj takega kar težko najti. Hladilnik je že očistila ampak bi vseeno rada tisto kroglico ali kaj podobnega. Zanima me tudi, kaj je aktivna snov v tej krogli (oz. podobnem) oz. na kak način deluje? Pa še glavno vprašanje - je kdo videl konkretno kje bi se dalo kupiti?
djordjevic ::
V Mullerju se kupi posebno 'jajce', ki zelo učinkovito vpija vonjave. Običajno je rumene barve, zadnjič pa sem v Sparu našel zelenega. Stane pa dobre 3 evre.
No grave is deep enough to keep us in chains.
Okapi ::
Hladilnik, če je čist ne smrdi.Očitno še nikoli nisi imel v hladilniku kakšnega dobro zrelega francoskega sira. Ali pa duriana.
O.
Ne vem, a imate vi take smrdljive stvari kar odprte postavljene v hladilniku? Za vrečke in škatlice še niste slišal al kako? Če ne drugega zato, da ves ostali futr ne smrdi, ki bi se navlekel vonja...
Okapi ::
Napisal si, da hladilnik, če je čist, ne smrdi. Jaz sem ti samo povedal, da lahko še kako smrdi tudi brezhibno čist hladilnik. Kdo kaj kam spravlja, me ne zanima.
O.
O.
Če hočeš cepit dlake smrdi sir v hladilniku, ne hladilnik sam, enako kot pri umazanem hladliniku smrad nastane zaradi umazanije ne zaradi hladilnika kot takega.
djordjevic je izjavil:
V Mullerju se kupi posebno 'jajce', ki zelo učinkovito vpija vonjave. Običajno je rumene barve, zadnjič pa sem v Sparu našel zelenega. Stane pa dobre 3 evre.
No, prvi konkreten odgovor, hvala
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Praznjenje greznic na vasi (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 19105 (15429) | noraguta |
» | Odpravljanje vonjav v hladilniku.Oddelek: Loža | 6082 (4903) | Mare2 |
» | Klobase v naravnem crevu - plesen (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 28879 (25201) | Unknown_001 |
» | ZadahOddelek: Loža | 5612 (4459) | Trdi |