» »

Boleče uho oziroma povezava ušesa z grlom

Boleče uho oziroma povezava ušesa z grlom

GoodSatanist ::

Finta je, da zadnja 2 tedna in pol precej žvečim, in sicer nikotinske žvečilne gumije Nicorette (toliko časa tudi ne kadim, torej odvajam se oziroma sem se praktično že odvadil od kajenja). V normalnem stanju me nič ne boli; ko požrem slino, me zaboli desni del obraza; kot da bi me zabolela povezava med desnim ušesom in ustno votlino. Ali pa če žvečim žvečilni gumi na desni strani obraza, me prav tako začne bolet vse do desnega ušesa. Ne vem kaj točno me boli v primeru žvečenja na desni strani ali požiranja sline... Ne boli prav močno, je le malce nadležno, komot se da zdržat.

Ali bo nehalo in v čem je pravzaprav problem? Zobje se mi zdi, da me ne bolijo, mislim, da težava gotovo ni zob. V kakšnem primeru naj se obrnem na zdravnika? Bolečina ni zelo huda, samo malo nadležno je. Prenehanje žvečenja žvečilnih ne pride v poštev, ker je vseeno precej manj škodljivo kot kajenje.
(\__/) This is Bunny. Copy and paste bunny
(='.'=) into your signature to help him gain
(")_(") world domination.

mcgeek ::

Vneto grlo, vneto uho, vnet živec v zobu.
Tudi če te zob na pritisk ne boli, to še ne pomeni, da kaj ni narobe z živcem. Bolečina ponavadi gre tudi do ušesa.

GoodSatanist ::

Danes je že precej bolje! Sem upal, da bo nehalo samo od sebe in zgleda, da bo res. Sam da ni zob...

Spal sem na desni strani obraza, tako da se je tam zadrževala toplota in je pomagalo kot kak vroč obkladek.
(\__/) This is Bunny. Copy and paste bunny
(='.'=) into your signature to help him gain
(")_(") world domination.

Zgodovina sprememb…

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Puljenje modrostnega zoba (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Loža
26795094 (38353) Steinkauz
»

Je slepič ali ne? (strani: 1 2 )

5245878 (15533) Zajec123
»

Žvečilni gumi za čiščenje zob? (strani: 1 2 )

6012440 (8336) Ganon
»

Zobar problem

204436 (3614) Mr Hilter

Več podobnih tem