Forum » Pomoč in nasveti » Microsoft Outlook
Microsoft Outlook
megy ::
V Microsoft Outlooku imam nastavljen podpis - v barvah. Ko izberem funkcijo novo sporočilo mi podpis lepo doda. Vse štima. Ko pa npr. odgovarjam na neko sporočilo ali pa uporabim funkcijo posreduj pa mi podpis sicer prilepi, vendar spremenjen - uporabi črno barvo in logo ne vzame (naredi samo kvadratek). Kako to odpravim??? Hvala!
BadB0y ::
Poglej kako si nastavil podpis. Če si dal samodejno je ok, da ti barvo spreminja glede na barvo teksta. Če hočeš fiksno nastavi fiksno barvo.
Podpis imam v dveh barvah. Ko grem na podpisi je lepo viden, shranjen pod eno ime in obakrat (nova sporočil, odgovori in posredovanja) izbrano isto ime podpisa.
V rubriki oblika zapisa sporočila imam izbran HTML. Bi morala imeti še kje drugje?
Pa naj dodam, da je zelo zanimivo, pri nekaterih sporočilih mi ko dam odgovori lepo naloži podpis, pri nekaterih pa ne...
Pa naj dodam, da je zelo zanimivo, pri nekaterih sporočilih mi ko dam odgovori lepo naloži podpis, pri nekaterih pa ne...
Zgodovina sprememb…
- spremenila: megy ()
MTB ::
Mogoče imaš izbrano, da ti za določene kontakte pošilja kot "plain text".
Da ti ne pišem preveč, poglej si ta link. http://www.msoutlook.info/question/449
Da ti ne pišem preveč, poglej si ta link. http://www.msoutlook.info/question/449
darkolord ::
Če dobiš sporočilo v tekstovni obliki (torej brez barv in podobnih zadev), potem bo tudi tvoj odgovor privzeto takšen.
darkolord - in to se ne da potem nič spremeniti? ker verjetno je res to problem. Tisti maili, ki so čist brez vsega mi potem tudi ne da pravega podpisa.
t3hn0 ::
megy, tako kot so rekli je verjetno res problem ko ti nekdo poslje mail kot golo besedilo. To lahko preklopis (ko odgovarjas) pod "Options > Plain text/HTML/Rich text", tebe zanima HTML.
^.^
Hvala. Točno tako je. Če je navadno besedilo moram potem v opcijah izbrati html in deluje.
Najboljši ste - tukaj se pa res na vse spoznate.
1000x hvala
Najboljši ste - tukaj se pa res na vse spoznate.
1000x hvala
Twixz ::
Oj, da ne smetim z novo temo.
V službi imam outlook, kako lahko nastavim, da ko vnesem v polje za prejemnike eno besedo, da mi vrže noter določene maile določenih oseb katerim moram poslat določene dokumente?
Govorim tako za "glavne" prejemnike kot korespondente v mailu (torej tistim, ki jim pošiljam v vednost).
V službi imam outlook, kako lahko nastavim, da ko vnesem v polje za prejemnike eno besedo, da mi vrže noter določene maile določenih oseb katerim moram poslat določene dokumente?
Govorim tako za "glavne" prejemnike kot korespondente v mailu (torej tistim, ki jim pošiljam v vednost).
klemenSLO ::
Oj, da ne smetim z novo temo.
Skupina za pošiljanje.
https://support.microsoft.com/sl-si/off...
Life is not measured in minutes, but in MOMENTS...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Prijavljanje napak (strani: 1 2 3 4 … 71 72 73 74 )Oddelek: Slo-Tech | 523144 (689) | bastadu |
» | Gmail (strani: 1 2 3 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 25190 (11820) | donvito |
» | Nov, lepši in uporabnejši Slo-Tech (II) (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Obvestila | 22546 (18766) | Primoz |