Forum » Pomoč in nasveti » a je kje še kakšna plata, ki ima konektor za serial ata se pravi za eide disk
a je kje še kakšna plata, ki ima konektor za serial ata se pravi za eide disk
alese ::
kupil bi tako plato ki ima še prostor za stare diske eide se pravi mislim da se reče serial ata, to so prejšnji diski in ne sata, ker imam na tem starem disku še vse gor sedaj imam asrock alive nf4g dvi najraje bi dobil tako plato vendar jih ne delajo več.hvala
jype ::
Če si iz Ljubljane ti lahko posodim PATA-USB, da priklopiš in dol stočiš kar imaš za spravit.
KTr1sk ::
al pa tole tudi deluje..imam doma za vsak slučaj....
problem je edino ker ne boota iz dosa..deluje samo v windowsih
problem je edino ker ne boota iz dosa..deluje samo v windowsih
i5-14500k,32gb ddr5,6700xt,nvme2x,hdd4x, Dell G3223Q
alese ::
o hvala ste pa hitri sem iz okolice ljubljane jype tako da bi lahko prišel po tole ampak če je tako poceni lahko tudi kupim, se pravi, ko to imam priklopim na usb od novega računalnika tale disk eide in dol poberem podatke,ktr1sk a to deluje tudi v windows ultimate, kje se pa to kupi in kako se imnuje. hvala vsem
jype ::
Ja, povsod od win98se naprej načeloma deluje. Kupiš lahko praktično kjerkoli (če le imajo na zalogi) in pride prav.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: jype ()
solatko ::
Poglej v Comshopu, Svetkomunikacij (hala A v BTC-ju), Techtrade pri Levu ali v Trzinu....,
Delo krepa človeka
MIHAc27 ::
Fajn je če omeniš za katero podnožje rabiš. Jaz sem tudi iskal kot norec za 1155 (in na koncu tudi našel) je pa verjetno boljša rešitev PCI IDE kontroler.
Drugače za AM2 podnožje boš verjetno lahko dobil kup rabljenih plat, novo pa bolj teško.
(Eno rabljeno z AM2 tudi jaz prodajam, ima sata in IDE )
Drugače za AM2 podnožje boš verjetno lahko dobil kup rabljenih plat, novo pa bolj teško.
(Eno rabljeno z AM2 tudi jaz prodajam, ima sata in IDE )
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | težava,iz eide diska bi rad presnel podatke preko eide conektorja pa ne greOddelek: Pomoč in nasveti | 2006 (1475) | alese |
» | Kopiranje podatkov iz diska iz prenosnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 2887 (2607) | solatko |
» | Kako naj vem ali bo moj os.rač.sprejel trdi disk ali neOddelek: Kaj kupiti | 1404 (955) | jest10 |
» | V laptopu bi imel SATA....Oddelek: Strojna oprema | 1641 (1358) | keitai |
» | Predlog pri nakupuOddelek: Kaj kupiti | 1674 (1161) | stasky007 |