Forum » Programiranje » msaccess pomoč
msaccess pomoč
sebavet ::
stvar je preprosta, z Accessom sem naredil bazo ime, priimek, telefonska. V listBox sem "napeljal" le podatke imena in priimka. Kako naj sprogramiram da mi bo računalnik ob dvojnem kliku na ime in priimek v listBoxu odprl RECORD in ga prikazal s telefonsko številko vred. Mogoče malo premalo natančno... V listBoxu imam imena in priimke, ki jih pobiram iz recordov, pa bi rad dal v Event DubleClick proceduro ali kaj drugega, ki bi mi ob dvojnem kliku pokazal v poljih tiste podatke ki se nanašajo na ime in priimek, ki je bil izbran. Hvala
Mr.Lover23 ::
Stvar bi morala delovati tako. Prvo moraš narediti form ki ima vse tri podatke in se nanaša na tvojo tabelo (bazo) odprej z imenom, priimkom in tel.št. ter če imaš še kaj.
nato naredi macro da ti odpre ta form z vsemi podatki.
Sedaj ko imaš macro reči da na dblclick zažene macro in vuala.
Upam da sem ti pomagal.
Sedaj pa eno vprašanje iz moje strani. V accesu sem naredil tako da mi določeno vrednost pomnoži z x številko pa ne uspem narediti zako da se ta vrednost vpiše v tebelo. Imaš kako idejo??
nato naredi macro da ti odpre ta form z vsemi podatki.
Sedaj ko imaš macro reči da na dblclick zažene macro in vuala.
Upam da sem ti pomagal.
Sedaj pa eno vprašanje iz moje strani. V accesu sem naredil tako da mi določeno vrednost pomnoži z x številko pa ne uspem narediti zako da se ta vrednost vpiše v tebelo. Imaš kako idejo??
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [C#] Delo z okni - urejanje osebeOddelek: Programiranje | 978 (850) | darkolord |
» | [C#] pomoc pri vpisu elementov v listBoxOddelek: Programiranje | 1293 (1208) | keworkian |
» | C#, Dodajanje podatkov v Arraylist z GumbomOddelek: Programiranje | 2276 (2115) | Beezgetz |
» | [VB 2005] branje tekstaOddelek: Programiranje | 1640 (1308) | mNeRo |
» | ListBox Izbira .NETOddelek: Izdelava spletišč | 932 (872) | dejc2 |