Forum » Pomoč in nasveti » AMD Catalyst Overdrive - TEŽAVE
AMD Catalyst Overdrive - TEŽAVE
kosaks ::
Zdravo!
Formatiral sem računalnik in naletel na težavo z driverji grafične. Naložil sem jih in dela vse razen "OVERDRIVE" z katerim lahko opravljaš z hitrostjo ventilatoja. Ker občasno igram igre se mi grafična pregreva in sem običajno nastavim ventilator na več in stvar je bila rešena.
Zanimam me kaj bi lahko storil da bi delalo oziroma ali obstaja kakšen drug program za nastavitev hitrosti.
Jaz sem že:
- zamenjal nekaj verzij
- uninstal
Formatiral sem računalnik in naletel na težavo z driverji grafične. Naložil sem jih in dela vse razen "OVERDRIVE" z katerim lahko opravljaš z hitrostjo ventilatoja. Ker občasno igram igre se mi grafična pregreva in sem običajno nastavim ventilator na več in stvar je bila rešena.
Zanimam me kaj bi lahko storil da bi delalo oziroma ali obstaja kakšen drug program za nastavitev hitrosti.
Jaz sem že:
- zamenjal nekaj verzij
- uninstal
The Player ::
se je na tem forumu že kdo ukvarjal z težavo z Ati overdrive, da ko ga hočeš omogočit, te vrže nazaj na "home" in ne dobiš dostopa do ati overdrive?
Rešitev do tega je, da narediš čist reinstall driverjev, se pravi, da "spucaš" stare stvari od gonilnikov z drive sweeperjem in namestiš sveže čez.
tu so navodila:
http://www.overclock.net/t/1262008/how-...
Skratka zbrisal sem gonilnike za ATI HD 4850 (Ati catalyst 13.9), zagnal driver sweeper in ščistil vse stare ostanke od driverjev in na novo inštaliral gonilnike.
Stvar je potem delala OK in sem dobil dostop do ATI overdrive, a ne za dolgo. Kake 4 dni po tem sem znova dobil zgoraj omenjeno težavo in sem tako izgubil dostop do ATI overdrive.
Zanima me kako je mogoče, da so se gonilniki postavili na staro stanje in kako to preprečiti?
uporabljam WIN 7 64 bit in grafično ATI 4850.
Rešitev do tega je, da narediš čist reinstall driverjev, se pravi, da "spucaš" stare stvari od gonilnikov z drive sweeperjem in namestiš sveže čez.
tu so navodila:
http://www.overclock.net/t/1262008/how-...
Skratka zbrisal sem gonilnike za ATI HD 4850 (Ati catalyst 13.9), zagnal driver sweeper in ščistil vse stare ostanke od driverjev in na novo inštaliral gonilnike.
Stvar je potem delala OK in sem dobil dostop do ATI overdrive, a ne za dolgo. Kake 4 dni po tem sem znova dobil zgoraj omenjeno težavo in sem tako izgubil dostop do ATI overdrive.
Zanima me kako je mogoče, da so se gonilniki postavili na staro stanje in kako to preprečiti?
uporabljam WIN 7 64 bit in grafično ATI 4850.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Navijanje in testiranje sapphire hd4850 512mb dual slotOddelek: Navijanje | 943 (726) | Kuhmark |
» | hlajenje 4850Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1082 (962) | legice |
» | ATI RadeOn 4870 HD Sapphire Ventilator (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 7676 (6231) | M-XXXX |
» | ATi HD2900XT ali GeForce 8800GTS 640MB ??? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 7442 (5144) | Xtra |
» | Sapphire HD 2900XT fps problem!Oddelek: Strojna oprema | 1268 (1065) | darius |