» »

Nakup Grafične tablice

Nakup Grafične tablice

hxchewie ::

Pozdravljeni (:
lepo bi prosil če mi nekdo zna svetovati glede nakupa grafične tablice, nameravam jo kupiti za RD za mojo punco, ki veliko ustvarja v photoshopu in velikokrat tarna kako težko je barvat z miško:D nebi rad nekaj čisto hight tech ampak nekaj s katerim se bo dalo lepo risat tudi kaj bolj kompleksnega kot pa samo neke čačke. Pa cena tudi naj bo tam nekje do 100E kolikor dopuščajo stroški in da se zadevo da dobit pri naših trgovcih (harvey, big bang etc.) upam da ima kdo kak dober nasvet (:

lp

ToniT ::

Za tako ceno (oz. malo več) je daleč najboljša izbira Genius G-pen M712X.
Ne kupuj nekih malih tablic ali takih, ki niso občutljive na pritisk.

hxchewie ::

Morda ves kje v lj bi jo lahko dobil v trgovini? Oziroma ce mi lako svetujes se za kako alternativo ohiroma opozoris na kaj je treba biti pazljiv?

hxchewie ::

Morda kdo ve kako je kaj s tem poceni tako zelo opevanim wacomom?(:

http://www.mimovrste.com/artikel/203000...

Zion10 ::

Evo jaz ga mam (bamboo pen prejšnje generacije)in zadeva je super, ko se uspeš navadit nemoreš brez vsaj za Photoshop, vektorsko grafiko pa modeliranje(ZBrush). Za prosto risanje je mal majhna rabiš večjo vsaj M velikost, majhnost je pa tud prednost ko jo rabiš s seboj nosit, sam jo mam vedno zraven prenosnika.

hxchewie ::

Bi zelo razmislil o tem bambooji samo problem je, da ga ni na zalogi za razliko od geniusa pri mimovrstah, zadevo pa rabim ze jutri:/ je a5 velikos dovolj? Kolikor gledam so mnenja precej razlicna samo glede na to kar sem prebral so a5/a6 povsem dovolk

Zion10 ::

odvisno je tud od velikosti monitorja, če je prenosnik z 15.6" potem ni tak problem kot pa če je 24" ali celo dva. Sam mam malce problem na 24" vsaj glede risanja.
Poglej, kup osnovni pen&touch in če bo zadeva kul samo premajhna, bosta pa kupla večjo zadevo, ker boljš da je zadeva kvalitetna pa majhna kot obratno, sploh ker je zadeva uporabna tud če nisi artist, touch je super za prenosnik-kot nadomestilo track pada.

hxchewie ::

Uporabljalo bi se na laptopu ja. Potem mi svetujes da naj raje kupim tale wacom? Ceprav glede na reviewe tudi geniusov g-pen m712x ni slab pa tudi nekoliko drazji je ceprav bi pricakoval obratno. Verjetno, da bom sel pogledat v big banga za tale wacomov pen&touch in ce ga nimajo se bom tako ali tako moral odlociti za geniusa

Zion10 ::

Glej lahko da je kul genius, nevem nisem sprobal. Odloč se velik nimaš za razmišljat, ker je dokaj specifična zadeva in dokler ne sprobaš neveš, se nemoreš pravilno odločit je pa vsakem primeru fajn zadeva.

rdecaluc ::

Tule imaš še en link za Grafično tablico Wacom Bamboo III Pen + Touch, USB.
Est modus in rebus. ,typos

hxchewie ::

Hjoo pri tem bambooju me moti sam to, da je toliko manjsa povrsina kot pri geniusu:/ tezka odlocitev:D

bluefish ::

Vse je odvisno od resnosti/zahtevnosti dela.
Vsekakor pa raje nekaj z večjo občutljivostjo kot A4 format.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: bluefish ()

hxchewie ::

Recimo tole ustvari sam z misko in photoshopom tko da je fajn da se ustvari tudi kaj bl zahtevnega(: ni pa treba spet nekih hudih profesionalnih zadev

http://larissaart.deviantart.com/galler...


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Grafična tablica (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
8731750 (11752) zhudang
»

Grafična tablica Wacom Bamboo

Oddelek: Strojna oprema
121295 (1052) bluefish
»

Grafična tablica - digitalno pisalo

Oddelek: Zvok in slika
51744 (1629) Zelnick
»

Grafična tablica

Oddelek: Kaj kupiti
61486 (1394) eric_cartman
»

Wacom Bamboo in ostale

Oddelek: Zvok in slika
226064 (3294) Maya87

Več podobnih tem