» »

Peka dual layer DVD-jev

Peka dual layer DVD-jev

kljukusa ::

Zdravo,

imam vprašanje glede peke dual layer DVD-jev, ker se s tem "problemom" prvič srečujem. V glavnem želel sem zapeči ISO sliko Windows SBS 2011 na dual layer DVD z zastonjskim Free ISO Burner-jem, pa se mi je računalnik dvakrat tik pred koncem sesul in sta šla dvd-ja k vragu.

Zanima me ali je kaj pomembno kateri program za pečenje uporabljaš in če mora biti za pečenje DL DVD-jev kakšen poseben pekač? V glavnem uporabljal sem Verbatimove 8x DVD-R DL medije, pekač na pol leta starem HP-jev računalniku (Supermulti SATA 16x DVD+/-RW (LS/DL/DF), 22v1 MCR) in program Free ISO Burner. Kakršen koli nasvet bo seveda dobrodošel.

Hvala in LP :)

P.S.: DVD želim zapeči, ker naš novi Dell-ov strežnik T110 II nikakor noče sprejeti bootable USB ključa z naloženim OS. Seveda sem zadevo preveril na 1 leto starem HP-jevem prenosniku in USB ključ seveda deluje kot bi moral, normalno se instalacija OS zažene tudi 3 leta starem HP-jevem strežniku. Kaj pa Dell-a moti pa mi ni jasno, vem samo, da sem zabil že preveč ur na tem in da raje zapečem dvd in mir... Oziroma tako sem vsaj mislil :D

Huh res noben nima ideje? Oćitno so DVD-ji res out of date tehnologija...

hxchewie ::

Jaz sem zapekel v zadnjem letu prek 40 dual layerjev in po navadi je delalo vse tip-top hehe(: isto verbatrim, pekel sem pa z IMGburnom, ki je zastonjski in me se ni pustil na cedilu tako da poskusi s tem pa mogoce probaj dati zapisovanje na nizje hitrosti (2,4-4x oziroma tam okoli) pa bo morda pomagalo, pri meni je delovalo

hxchewie, hvala! Z IMGburnerjem pa dela tudi meni, svašta :)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Zapis datotek na DVD-R

Oddelek: Pomoč in nasveti
292936 (2603) ThomasSGS
»

Zaton optičnih medijev (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Optične enote / mediji
558806 (7067) ABX
»