Forum » Kaj kupiti » 8rda ali 8rda+
8rda ali 8rda+
Dead_Eye ::
v novem ceniku mlacom-a imajo na izbiro ti dve plošči. ker v bistvu zvočne ne rabim, firewire tudi še ne, me zanima če se komu sanja če 8rda dela z istim biosom kot 8rda+(mislim na overclock funkcije), al je ful oskubljena varianta. razlika v ceni pa je 4000...
- spremenilo: Dead_Eye ()
the_unborn ::
razlika je zgleda samo v firewire-u, za bios pa poglej na epox homepage, lahko si downloadas manual-a za obe plosci in preveris bios
boštjan ::
na epoxovi strani sta obe in mislim da sem vido da 8rda manjka par bonbončkov v biosu,poglej mogoče se motim.samo jaz bi vseeno vzel 8rda+,nikdar ne veš kdaj boš kaj rabil.
morphling1 ::
Razlika je tudi v zvočni minimalna, razen če nimaš na 8RDA+ priključeno dodatno kartico s SPDIF outom , ki šele pokaže pravo kvaliteto dolby digital sounda oz. Soundstorma, kot temu pravi Nvidia. V originalu pa ne bo velike razlike saj D/A pretvarjanje, ki je najbolj pomembno za kvaliteto sounda opravlja Realtekov ALC-650 na obeh platah.
Tako da je 8RDA zame zelo dobr nakup, ker firewire normalen uporabnik ne bo nikoli pogrešal.
Tako da je 8RDA zame zelo dobr nakup, ker firewire normalen uporabnik ne bo nikoli pogrešal.
http://www2.arnes.si/~mlivak/ Nekaj kar naj bi bila moja domača stran, pa nikoli ne bo :)
Dead_Eye ::
sem bral na epoxovi strani BIOS release notes in za 8rda je veliko manj "dodatkov" kot za 8rda+. glede manuala pa sploh ne vem če kje obstaja -epox ima samo 8rda+!?
morphling1 ::
Bios je bios, tisto kar je važno bo tudi v tej verziji nadgrajeno. Manual bo pa tako in tako verjetno enak
http://www2.arnes.si/~mlivak/ Nekaj kar naj bi bila moja domača stran, pa nikoli ne bo :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | 8RDA in 8RDA3+ biosOddelek: Strojna oprema | 1036 (905) | bosstjann |
» | EpoX 8rda+ ali 8rda?Oddelek: Kaj kupiti | 1466 (1173) | morphling1 |
» | razlika med epox 8rda in 8rda+Oddelek: Kaj kupiti | 1131 (1006) | morphling1 |
» | Epox 8RDA+ vs 8RDA !!! PAZITEOddelek: Strojna oprema | 2724 (2108) | borchi |
» | Epox 8rda+ (težave z gonilniki)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1352 (1087) | Zheegec |