Forum » Pomoč in nasveti » driver_left_locked_pages_in_process
driver_left_locked_pages_in_process
skorc_norc ::
Nekaj časa nazaj mi windowsi xp vržejo zelo hud blue error process_has_locked_pages. Pa sem gledal v M$ KB pa sem našel edino to, da dodam neko vrednost v reg., ki mi bo pomagala izslediti kateri driver to dela.
No naslednjič mi je vrgel err driver_left_locked_pages_in_process in še, da je to povzročil netbt.sys.
V M$ KB je ta problem podan pod windows 2000 in windows NT, ki pa naj bi bil rešljiv z NT service pasckom nikjer pa ne piše, da se to lahko pojavi v XP in kako ga tam rešiti?
A je kdo imel že podoben/enak problem oz. a mi kdo zna pomagati?
Hvala!
No naslednjič mi je vrgel err driver_left_locked_pages_in_process in še, da je to povzročil netbt.sys.
V M$ KB je ta problem podan pod windows 2000 in windows NT, ki pa naj bi bil rešljiv z NT service pasckom nikjer pa ne piše, da se to lahko pojavi v XP in kako ga tam rešiti?
A je kdo imel že podoben/enak problem oz. a mi kdo zna pomagati?
Hvala!
skorc_norc ::
Saj to je to. Ne morem se spomnit, če sem oz. kaj sem pred tem installiral. Drugače pa z mrežno nisem imel nikoli težav (Realtek RTL8139/810X Family PCI Fast Ethernet NIC)
Se pa problem pogosteje pojavlja, če imam odprt eMule, samo nevem a je to zaradi programa ali pa zato, ker je maljon več tcp/ip povezav pa pol netbt.sys -u še bolj mede.
Error se tudi včasih pojavi, ko nimam odprtega nobenega posebnega programa, kar sam od sebe.
Se pa problem pogosteje pojavlja, če imam odprt eMule, samo nevem a je to zaradi programa ali pa zato, ker je maljon več tcp/ip povezav pa pol netbt.sys -u še bolj mede.
Error se tudi včasih pojavi, ko nimam odprtega nobenega posebnega programa, kar sam od sebe.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | NetBIOS over TCPIPOddelek: Omrežja in internet | 1814 (1564) | Chessman |
» | Cd rom ne pece :(Oddelek: Pomoč in nasveti | 1742 (1629) | 5er--> |
» | Zmrzal linux-aOddelek: Operacijski sistemi | 1296 (1140) | T(he) Boss |
» | Blescreen (sumim network driverje..) (strani: 1 2 )Oddelek: Programska oprema | 5061 (4396) | BB4l |
» | Windowsi XP crknejo vsaki dan !!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1900 (1497) | appz |