Forum » Programska oprema » Excel - geslo
Excel - geslo
lebang1 ::
Mene zanima kako se da zaščitit excelov dokument,
Tako da ni cel zaščiten ampak le določene celice (kjer je vstavljena formula), da se še vedno da na določena mesta vstavit podatke in jih preračuna...
Vem da se to da naredit v Excelu, vendar mene zanima kakšna boljša zaščita, da razni programi kot "Excel Password Recovery" ne odklenejo celotne zadeve...
lp
Tako da ni cel zaščiten ampak le določene celice (kjer je vstavljena formula), da se še vedno da na določena mesta vstavit podatke in jih preračuna...
Vem da se to da naredit v Excelu, vendar mene zanima kakšna boljša zaščita, da razni programi kot "Excel Password Recovery" ne odklenejo celotne zadeve...
lp
lebang1 ::
Res ne obstaja?
Kakšen program kot Excel Password Recovery, le da naredi nasprotno.... bolje zaklene excel :)
Kakšen program kot Excel Password Recovery, le da naredi nasprotno.... bolje zaklene excel :)
darkolord ::
Če Excel lahko datoteko odpre, potem vidi njeno vsebino (z vsemi formulami vred), kar pomeni, da se v najslabšem primeru da vsebino skopirati v nov dokument brez zaščite.
Edina možnost je DRM (primer, konkretno sicer ne vem kako zadovoljivo deluje ta), ampak v tem primeru morajo uporabniki naložiti ločen software, ki skrbi za licenciranje in prikaz. Ampak vseeno dvomim, da se da tako granularno nastavljati.
Edina možnost je DRM (primer, konkretno sicer ne vem kako zadovoljivo deluje ta), ampak v tem primeru morajo uporabniki naložiti ločen software, ki skrbi za licenciranje in prikaz. Ampak vseeno dvomim, da se da tako granularno nastavljati.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: darkolord ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [HTML5] možnosti le z html, brez javascript itd. (strani: 1 2 )Oddelek: Programiranje | 5906 (3751) | DePalmo |
» | EXCEL - poiskati besedni nizv koloni in vrstico kopirati na drugi listOddelek: Loža | 1673 (1458) | Malajlo |
» | Excel obfuscationOddelek: Programska oprema | 2004 (1699) | SeMiNeSanja |
» | Odstranitev gelsa v exceluOddelek: Programska oprema | 7844 (3988) | MrStein |
» | password recoveryOddelek: Programska oprema | 2163 (859) | Veron |