Forum » Mobilne tehnologije » Google Maps - Android
Google Maps - Android
tx-z ::
A kdo mogoče ve kako bi si vse mape zloadal na mobitelu? Edina opcija k jo vidm je da označkm en koščk in mi pobere v okrožju 16km...pol bi pa za celo evropo to naredu (česar seveda ne mislm delat). Piše da se da zloadat lepo več stvari, ampak js tega ne najdem :S
p.s.: Sej mogočje je čist trivialno vprašanje, ampak js nimam nekiga sodobnga telefona in se ne znajdm najbol več tle :)
p.s.: Sej mogočje je čist trivialno vprašanje, ampak js nimam nekiga sodobnga telefona in se ne znajdm najbol več tle :)
tx-z
- spremenilo: tx-z ()
aljo558 ::
Priporočam navigacijo NAVIGON EUROPE. Malo pobrskaj po internetu. Sam jo imam in je odlicna, saj hitro najde gps signale, pripelje me pa tudi tocno tam kamor more.
overlord_tm ::
Ne da se, razen na nacin kot si opisal. Prihaja pa baje offline navigation z novim Androidom. Alternativa so drugi navigacijski sistemi, navigon, sygic ...
kuller ::
Zdravo,
imam eno vprašaanje glede google maps v android aplikaciji. Delam namreč aplikacijo, ki uporablja google maps:
"com.google.android.maps.MapView" Mapview. Sedaj če hočem aplikacijo dat na market in če je aplikacija zastonj,
vendar se prostor v aplikaciji prodava strankam, pač določene slike, in ostalo..Ali moram kupiti licenco za google maps?
Hvala za odgovore..
imam eno vprašaanje glede google maps v android aplikaciji. Delam namreč aplikacijo, ki uporablja google maps:
"com.google.android.maps.MapView" Mapview. Sedaj če hočem aplikacijo dat na market in če je aplikacija zastonj,
vendar se prostor v aplikaciji prodava strankam, pač določene slike, in ostalo..Ali moram kupiti licenco za google maps?
Hvala za odgovore..
denabiker ::
pred kratkim sem lahko izbral določeno območje in ga naložil za uporabo v offline.
Sedaj pa mi javlja, da na tem območju (slovenija) te možnosti ni. Maps imam posodobljen. V čem je fora?
Sedaj pa mi javlja, da na tem območju (slovenija) te možnosti ni. Maps imam posodobljen. V čem je fora?
ThinkPad ::
Meni še vedno dela za Slovenijo z Zemljevid 1.4, imam pa lahko le 5 ali 6 offline zemljevidov kar je sicer druga omejitev.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Google Maps na microSD karticiOddelek: Programska oprema | 4400 (2756) | Oldi |
» | Sygic - navigacija - nakup (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 18443 (13145) | dunda |
» | Google Maps dobil informacijo o dostopnosti parkiranjaOddelek: Novice / Android | 11023 (8424) | M.B. |
» | IP telefonija na mobitelu v tujini in offline GPS karteOddelek: Programska oprema | 1988 (1612) | krneki0001 |