Forum » Loža » Kaj počnete ko vam je dolgčas?
Kaj počnete ko vam je dolgčas?
seu_ ::
Pospravljam, vse na novo organiziram v predalih in na računalniku, odgovorim na emaile/sporočila, ki jih prej dlje časa ignoriram, spucam avto, prenesem nove komade na ipod,...lahko pa tudi, pokličem babico in jo razveselim z obiskom, grem sprehajat psa, če ni največja vročina, grem na na kak hrib/do jezera, spečem torto (zelo zamudno), pogledam par delov nadaljevanke, berem kakšne mneni zanimive raziskave ali znanstvene revije, ...
iceman3 ::
Ponavadi berem knjige ali pogledam kake dobre filme/nanizanke, moj PC pa se ukvarja z BOINC projektom.
tpleko ::
probajte enkrat ko boste zelo zaspani gledati en takle video:
te kar hipnotizira. to jaz lahko gledam ure in ure. :) že od nekdaj sem rad gledal kuharske oddaje samo zaradi prijetnih zvokov, ki ti dajo tak prijeten zaspan občutek.
te kar hipnotizira. to jaz lahko gledam ure in ure. :) že od nekdaj sem rad gledal kuharske oddaje samo zaradi prijetnih zvokov, ki ti dajo tak prijeten zaspan občutek.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Čiščenje zob (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 17170 (4646) | Robocop1 |
» | električna zobna ščetka (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 49621 (3910) | link_up |
» | Kako pogoste se tuširate? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 19044 (12215) | Scaramouche |
» | Zdravo zobovje in splošno zdravje (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 12012 (9640) | kjut |
» | Žvečilni gumi za čiščenje zob? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 12541 (8437) | Ganon |