Forum » Kaj kupiti » Samsung UExxD5500
Samsung UExxD5500
B0rg ::
Kje v sloveniji se da najugodneje (za manj kot 500€) kupiti Samsung UE37D5500 ali UE40D5500? Mogoče kdo ve za kako odprodajo - razprodajo teh lanskih modelov?
AlienRex ::
Tole pa tudi mene zanima. Na ceneje.si je za UE40D5500 najnižja cena okrog 510€. manjši 37" model je dražji!? Samsung refurbished UE40D5520 je malo pod 500€.
Kaj sploh je catcha telih "Samsung refurbished"? Vidim da imajo le eno leto garancije, pa da so razstavni modeli - to me malo odvrne od nakupa.
Kaj sploh je catcha telih "Samsung refurbished"? Vidim da imajo le eno leto garancije, pa da so razstavni modeli - to me malo odvrne od nakupa.
Dropbox: http://db.tt/Jg5BmDw
No brain - No tumors
No brain - No tumors
RejZoR ::
Refurbished pomeni sledeče...
Aparat nagaja, se ga vrne v tovarno, tam ga popravijo in stestirajo, dajo nanj garancijo in ga vrnejo nazaj v prodajo kot refurbished. Taki izdelki so cenejši in morajo bit obvezno označeni kot "refurbished", ker gre dejansko za tovarniško popravljen izdelek. Kakšna pa je bila okvara naprave pa je čista loterija. Lahko da je bil samo podstavek polomljen, pa so ga zamenjali, lahko je crknilo kaj od elektronike in so jo zamenjali, lahko da je bil nadgrajen samo firmware, tega ne moreš vedit, navajajo pa običajno ne.
Aparat nagaja, se ga vrne v tovarno, tam ga popravijo in stestirajo, dajo nanj garancijo in ga vrnejo nazaj v prodajo kot refurbished. Taki izdelki so cenejši in morajo bit obvezno označeni kot "refurbished", ker gre dejansko za tovarniško popravljen izdelek. Kakšna pa je bila okvara naprave pa je čista loterija. Lahko da je bil samo podstavek polomljen, pa so ga zamenjali, lahko je crknilo kaj od elektronike in so jo zamenjali, lahko da je bil nadgrajen samo firmware, tega ne moreš vedit, navajajo pa običajno ne.
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Okvara TV-ja?Oddelek: Zvok in slika | 729 (573) | _Denny_ |
» | LED LCD TV - svetovanje za nakup (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 28584 (21912) | popster |
» | Samsung UE40D5500 - je kaj boljšega za 480?Oddelek: Zvok in slika | 3354 (2982) | jklč |
» | kateri lcd tvOddelek: Kaj kupiti | 8397 (5471) | simic12 |
» | Kateri LED LCD Kupiti-NUJNOOddelek: Kaj kupiti | 2553 (2332) | balluf |