Forum » Pomoč in nasveti » Adobe Acrobat Pro Extendet
Adobe Acrobat Pro Extendet
Rokomah ::
Nastavil sem, da mi odpre pdf v 150% zoomu, kar pomeni, da je PDF slika zelo velika in morem kursor dodatno premikati, da pridem na željeno mesto.
Vprašanje:
Kako nastavim default view tako, da vidim željeno mesto takoj, brez da moram premikati kursor na povečani sliki?
Imam Adobe Acrobat Pro Extendet.
Vprašanje:
Kako nastavim default view tako, da vidim željeno mesto takoj, brez da moram premikati kursor na povečani sliki?
Imam Adobe Acrobat Pro Extendet.
Rokomah ::
@bluefish
Žal to ni pravilna rešitev. To je samo določitev Initial Magnification (začetni zoom).
Jaz želim določiti Initial view point (začetni pogled na točno določenem mestu na povečani sliki).
Žal to ni pravilna rešitev. To je samo določitev Initial Magnification (začetni zoom).
Jaz želim določiti Initial view point (začetni pogled na točno določenem mestu na povečani sliki).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | združevanje scan slikOddelek: Pomoč in nasveti | 823 (578) | fikus_ |
» | Kako zbrisati sliko na FB-ju??Oddelek: Pomoč in nasveti | 5494 (5159) | ejQ |
» | Problem z receiverjemOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 951 (826) | ekma234 |
» | Forme na 1000 načinovOddelek: Izdelava spletišč | 2307 (1763) | roli |
» | Izdelava strani z Dreamweaverjem in PhotoshopomOddelek: Izdelava spletišč | 2919 (2331) | mitjaje |