Forum » Pomoč in nasveti » ločevanje podatkov iz tekstovne datoteke
ločevanje podatkov iz tekstovne datoteke
cero ::
Zdravo
Imam tekstovno datoteko v katero piše logger podatke v stringih. V enem stringu so 3 temperature ločene z vejico, takole recimo: 24,32,28 stringi pa se ponavljajo. zanima me kako bi združil vse podatke na prvem, drugem ter tretjem mestu v stringih, ter jih dal v neko novo tekstovno datoteko. Ko stvar odprem v beležnici so sicer stringi vsak v svoji vrsti ampak ko označujem mi označi vse številke in ločila hkrati, tako da kopiranje ne pride v poštev.
Lp cero
Imam tekstovno datoteko v katero piše logger podatke v stringih. V enem stringu so 3 temperature ločene z vejico, takole recimo: 24,32,28 stringi pa se ponavljajo. zanima me kako bi združil vse podatke na prvem, drugem ter tretjem mestu v stringih, ter jih dal v neko novo tekstovno datoteko. Ko stvar odprem v beležnici so sicer stringi vsak v svoji vrsti ampak ko označujem mi označi vse številke in ločila hkrati, tako da kopiranje ne pride v poštev.
Lp cero
rokp ::
Resitev tega problema je mnogo, verjetno ti bo najlazje tole: odpri kot spreadsheet (excel, calc, ...) - izberi, da je comma delimited, potem pa lahko oznacis posamezen stolpec in kopiras.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Visual C# problemOddelek: Programiranje | 3169 (2341) | mladec |
» | [C#] Kopiranje osebe iz seznama v drug seznamOddelek: Programiranje | 1520 (1381) | Presidente |
» | Java pisanje v datotekoOddelek: Programiranje | 1588 (1494) | javaMaster |
» | [C++] Unicode, Utf...Oddelek: Programiranje | 1520 (1403) | Matako |
» | c# vprasanjeOddelek: Programiranje | 1865 (1544) | user4683 |