Forum » Pomoč in nasveti » powerline iptv & data
powerline iptv & data
butec ::
Doma mislim naredit omrežje z powerline sistemom
Ker imam Siol kateri ima ima ločeno podatkovni in video del me zanima kako naj zadevo izpeljem.
Mislim, da bi potreboval 2 x "omrežji" (min 4 adapterje) 2x za podatke in 2x za video
zanima me ali bosta ti dve omrežji delovala v istem električnem omrežju.(motnje, ker gre za isti sistem)
Ker imam Siol kateri ima ima ločeno podatkovni in video del me zanima kako naj zadevo izpeljem.
Mislim, da bi potreboval 2 x "omrežji" (min 4 adapterje) 2x za podatke in 2x za video
zanima me ali bosta ti dve omrežji delovala v istem električnem omrežju.(motnje, ker gre za isti sistem)
Primoz78 ::
Hoj dvomim da je tko kot ti pravis. En par powerline je dovolj pomoje. Zal ne morem sprobat ker mi je en powerline vceraj nesla strela :-(...ce mi ga uspe popravit ti sporocim.
Lp Primoz
Lp Primoz
GAMING HTPC I5 2500k/ASUS P8P67/4GB CORSAIR XMS3/
VERTEX 3/ASUS 670 GTX OC/Antec TP-650 NEW/
pri T-2 nebi bil problem
pri siol-u če želiš gledat IPTV na PC potrebuješ 2 x mrežno kartico...
pri siol-u če želiš gledat IPTV na PC potrebuješ 2 x mrežno kartico...
Primoz78 ::
Aha sem sele sedaj videl, da bi rad gledal SIOL TV na racunalniku...se opravicujem.
GAMING HTPC I5 2500k/ASUS P8P67/4GB CORSAIR XMS3/
Ne samo primer sem dal
pri siol-u pač ne morep prenašat podatke in IPTV po enem omrežju ali ?
Ima kdo izkušnje s powerline sistemom ??
pri siol-u pač ne morep prenašat podatke in IPTV po enem omrežju ali ?
Ima kdo izkušnje s powerline sistemom ??
Zgodovina sprememb…
- spremenil: butec ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Innbox Powerline PLC (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 15672 (14387) | ...:TOMI:... |
» | ASUS RT-N66U 3x (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 14911 (13500) | styled |
» | Siol box kako povezati preko wifiOddelek: Omrežja in internet | 8140 (6488) | AC_DC |
» | Katere PowerLine adapterje??? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 18911 (16294) | Furbo |
» | SiolTV brezžičnoOddelek: Pomoč in nasveti | 1660 (1522) | Nejkoy |