» »

SIOL TVIN NA WP7

SIOL TVIN NA WP7

flameir ::

Najprej se opravičujem moderatorjem, če sm faliu lokacijo teme. Pač preatavite če treba :) hvala

zanima me, če kdo ve, če so kake šanse, da siol tvin dela na wp7 telefonih? zaenkrat appa, kolikor sem gledal, še ni in ga tudi ne mislijo razvijat, kar se mi zdi res butasto...imam pa nokio lumio 800. hvala, če bo kdo znal kej pomagat ;)
sploh bi blo fajn da bi zdej zrihtu, ko je EP v nogometu :-)

KoMar- ::

kar se mi zdi res butasto

Ne zamerit, ampak butast je bil tvoj nakup naprave z OS, ki nima omembe vrednega tržnega deleža.

MacGyver141 ::

Ni še odločeno ali bo app ali ne. (Iz facebooka siolov komentar)
SiOL: nismo pozabili na WP7 aplikacijo SiOL TViN. Še vedno razmišljamo ali bi šli v izvedbo.

Zgodovina sprememb…

denisek123 ::

Bom kr prešel k bistvu teme.Mislim da ti ne bo delalo,ker je to bolj prilagojeno za tablične računalnike in ne pametne telefone.
Lp

koyotee ::

si padu na glavo? :)
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!

jizzer ::

KoMar- je izjavil:

Ne zamerit, ampak butast je bil tvoj nakup naprave z OS, ki nima omembe vrednega tržnega deleža.

No, no, ne govorit bedarij brez podlage...

KoMar- je izjavil:

kako ste eni omejeni, kako pa bo wp dobil tržni delež, če ne tako, da bomo kupovali?
aja pa malo poglej tabele kako hitro raste ta delež, ki je sedaj še tako majhen, z wp8 pa si upam trdit da bo še bolj. sicer pa so mi debate o tem kateri je boljši popolnoma izrabljene, tko da prosim brez tega kateri je boljši. vsakmu paše tist k mu, večja konkurenca je zgolj +, saj bodo vsi proizvajalci pospešeno razvijali svoje sisteme.

in pa hvala ostalim.. ;)

Guess what, velikov WP7 telefonov ne bo nadgradljivih na WP8. Pa nihče ne govori o tem, kateri je boljši, ampak kaj je razširjeno.

Malajlo ::

Menda bo večina nadgradljiva. Pustimo se presenetiti, lastniki wp7 cukrov.
Da pa "razmišljajo" o podpori, je pa neumnost. Wp7 aplikacijo je precej enostavno spisati. Glede na vse campe in podobne evente, so za wp7 prej sestavili približno uporabno aplikacijo kot pa za iOS ali android. Lahko pa da so bili programerji šalabajzerji, res.

To so samo špekulacije, verjel bom tistemu in takrat, ko bo nekaj napisano na microsoftovi uradni strani. Sicer pa lahko ravno omenm glede posodobitev, da se kolegu od kar je posodobu svoj SGS2 le ta stalno ugaša + dela počasneje. zanimivo kajne :)

Bolf3nk ::

KoMar- je izjavil:

Guess what, velikov WP7 telefonov ne bo nadgradljivih na WP8. Pa nihče ne govori o tem, kateri je boljši, ampak kaj je razširjeno.

zakaj spet na pamet? kako večina? Ni to android, ko je xxxx različnih telefonov na trgu.

wp8 se je testiral na lumii 610 ki je na papirju najlabši wp7 telefon

jinzo ::

@Bolf3nk
Čist mimogrede, bi ti na lepe oke povedal da Komar- ne govori "na pamet" - je mel svoje roke zraven pri najuspešnejši (vsaj meni poznani) aplikaciji za mobilne telefone izpod slovenskih rok.

Že sam podatek da kup stvari ne dela na 256MB ram-a WP7 telefonih (Skype, Angry Birds,...) ti kar dost pove koliko incentive in možnosti da Microsoft na njih sporta naslednjo veliko različico OS-a. (Je pa čist možno da bo WP8 sam majnši update - ko vsi tak radi velike različice davajo ven :D)

Pa kdo misli da je razvoj aplikacije za katerokoli mobilno platformo lahek, naj enkrat proba. Pa bo takoj videl kako lahko je narediti aplikacijo ki je napol spodobna (pa samo prikazuje podatke iz kakega web servica, kaj šele kaj bolj zapletenega).

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: jinzo ()

jinzo, hvala - nerad se sam sklicujem na svojo avtoriteto. Res je, malo sem si sposodil temo, ker me motita dve stvari (in izjava "kar se mi zdi res butasto"):

1. Folk kupi telefon z redkim OS in potem od razvijalcev pričakuje, da bodo vsi appi prej ko slej sportani nanj.
2. Folk ne razume, da se ne splača portat aplikacij na redke OS, tako da se trenutno bolj splača poleg iOS in Android podpret še Symbian ter S40 kot pa WP7.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: KoMar- ()

Bolf3nk ::

jinzo, čist mimogrede... koliko wp7 telefonv s 256mb rama pa je? a ja ... se mi je zdelo

Slaba - a dolgo pričakovana - novica pa je, da obstoječih telefonov z Windows Phone na osmico ne bo mogoče nadgraditi.
http://slo-tech.com/novice/t523452

kthxbye

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kateri telefon?

Oddelek: Mobilne tehnologije
4910023 (8722) SLO_Matej
»

Windows Phone 8 nared

Oddelek: Novice / Windows Mobile
229161 (7581) s51as
»

Nova anketa: katere znamke je vaš mobilni telefon? (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Novice / Ankete
15030096 (24259) leiito
»

Microsoft predstavil Windows Phone 8 (strani: 1 2 )

7931272 (27335) Bor H
»

Nokia pokazala svoj prvi prototip z Windows Phone (strani: 1 2 )

7113381 (10479) Tody

Več podobnih tem