» »

ASUS eee PC 1000HG se ne zažene ...

ASUS eee PC 1000HG se ne zažene ...

aco111 ::

Torej na enkrat ko vklopim, ne sliši se ventilator, na ekranu tema, lučke pa vse normalno gorijo (za vklop, baterija in wifi).

Sem že odstranil baterijo in omrežno napajanje ter držal tipko za vklop 30s in ... ni spremembe.
Pustil sem laptop polniti dve uri in ... ni spremembe.
Poskusil sem tudi s odstranitvijo trdega diska in/ali rama in ... ni spremembe.

Jutri bom poiskusil s Revive Dead Batteries! za povratek ... mogoče bo delovalo.

Dokler je prenosnik delal, je baterija komaj da zdržala še 10 min, ostalo pa je bilo vse okej. Ne mislim kupovati nove baterije, če je sploh baterija kriva, nimam pa nikoga, da bi mi posodil samo za test.

Torej predlogi?

Lp. Allesandro.
Don't worry be happy :)

Evo ventilator se zagnal po 12. minutah, trdi disk pa se greje normalno. Torej ...?

SLO_Matej ::

Kaj pa če odstraniš baterijo, ga priključiš na kabel in poskušaš prižgati kar brez baterije?

ru7 ::

Priklopi še externi monitor, da ti ni display šel po gobe. Preklop tipke je modra FN pa F6 (oz tam nekje).

SLO_Matej je izjavil:

Kaj pa če odstraniš baterijo, ga priključiš na kabel in poskušaš prižgati kar brez baterije?

Tile prenosniki se ne morejo vklopiti brez baterije nažalost. Vem pa da se neki lahko.

ru7 je izjavil:

Priklopi še externi monitor, da ti ni display šel po gobe. Preklop tipke je modra FN pa F6 (oz tam nekje).

Tudi to probal, dobene slike.

Edino kaj lučka za disk samo na hitro vtripne enkrat ko vklopim ali izklopim laptop. Med delovanjem pa niti a niti b od nje.

Lp.

No ja ... pravkar sem dobil ene rame druge, in prenosnik deluje hehehe :).

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Prenosnik se ne prižge, če je priklopljen na elektriko

Oddelek: Pomoč in nasveti
111640 (1267) hojnikb
»

Integrirana grafična crknila na laptopu, kako preklopit na CPU grafiko?

Oddelek: Strojna oprema
101477 (1184) franci0
»

Prenosnik se ne prižge-kratek stik?

8965 (764) Maša9
»

Pomoč nujna ne morem formatirat

71148 (960) jozi123
»

Računalnik se ne prižge