» »

Avtomatski Vklop/izklop TVja na čas

Avtomatski Vklop/izklop TVja na čas

chiuaua0 ::

Pozdravljeni,

trudim se v naši mali trgovinici postaviti na izložbo TV LG 47'', na katerega sem priklopil en media player iz dx.com in predvajam filmčke in slike. Malo je tečno, ker bi želel, da se zadeve vrtijo tudi izven delovnega časa, ne pa ponoči. Ali obstaja kakšna (po možnosti poceni) opcija, da bi na TV namestil neko dodatno zadevo, ki bi nekako TV avtomatsko vklopila npr. ob 8 zjutraj in izklopila ob 8 zvečer? Se je mogoče kdo že ukvarjal s tem :)

Hvala!
LP

black ice ::

Dobiš kupiti poseben izdelek, ki vklopi in izklopi tok ob nastavljenem času. Sem že pozabil kako se mu reče, izgleda pa kot števec porabe električne energije in se priklopi na šuko vtičnico, TV pa priklopiš na ta 'izdelek'.
Vprašaj v Obiju, Bau Hausu, Merkurju.

Janac ::

black ice je izjavil:

Dobiš kupiti poseben izdelek, ki vklopi in izklopi tok ob nastavljenem času. Sem že pozabil kako se mu reče, izgleda pa kot števec porabe električne energije in se priklopi na šuko vtičnico, TV pa priklopiš na ta 'izdelek'.
Vprašaj v Obiju, Bau Hausu, Merkurju.

tole ni ravno dobro za napajalnik...

PINki ::

Dnevno stikalo

5er--> ::

TV avtomatsko vklopila npr. ob 8 zjutraj in izklopila ob 8 zvečer

Ne verjamem, da se bo televizija kar prižgala, ko bo stikalna ura zjutraj dala tok. Za zvečer pa ni panike. =)

Ja, s tem sem že poskušal, ampak je problem pri vklopu

PaX_MaN ::

TV namestil neko dodatno zadevo, ki bi nekako TV avtomatsko vklopila npr. ob 8 zjutraj in izklopila ob 8 zvečer

Poglej v navodila če TV slučajno podpira(pod "Convenience Features"):
On/Off Timer | Yes

(Močno sumim, da je to to kar iščeš.)

Iz navodil za zgoraj linkani TV:

(Problem je/bo edino "pritisnt gumb v dveh urah po prižigu".)

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: PaX_MaN ()

Da, TV ima to opcijo in sem preizkusil - na problem pa naletel ravno tu. Po 2 urah se potem izklopi. Ker je TV montiran visoko direktno za šipo izložbe, je tudi upravljanje z daljincem zelo oteženo, in bi rad imel neko dolgoročno rešitev..

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Moderni urniki zabav (partijev)

Oddelek: Loža
444583 (2833) Cveto
»

Koliko imate dioptrije?

Oddelek: Loža
373259 (2530) Rainbow Dash
»