Forum » Loža » Lučka, ki se pripne za knjigo
Lučka, ki se pripne za knjigo
DoloresJane ::
Zanima me, če kdo ve, ali se da kje dobiti lučke, ki se jih pripne na knjigo. So precej majhne in se da z njimi dobro brati, ko ni druge luči v bližini.
Če kdo ve, kje se to da kupiti in koliko stane, bi bila hvaležna, če napiše.
Če kdo ve, kje se to da kupiti in koliko stane, bi bila hvaležna, če napiše.
Ziga Dolhar ::
Ough.
Jaz sem jo dobil enkrat za rojsni dan, kupljena je bila pa v XXX šopu (beri: 199/249/299/300 sit ...).
Je bla pa dokaj kvalitetna za tako ceno (napram drugi robi). :). Je pa res že kar nekaj let od tega...
Sicer pa si lahko s telefonom svetiš ;)).
Jaz sem jo dobil enkrat za rojsni dan, kupljena je bila pa v XXX šopu (beri: 199/249/299/300 sit ...).
Je bla pa dokaj kvalitetna za tako ceno (napram drugi robi). :). Je pa res že kar nekaj let od tega...
Sicer pa si lahko s telefonom svetiš ;)).
Hm...
Ziggga, verjemi, da sem poskusila tudi s telefonom. Ko človek prisilno ostane v vlaku uro in pol brez elektrike (torej brez razsvetljave), postane obupan. Ampak so me prehitro začele oči boleti. Svetloba ni ravno močna...
Sicer pa - še kdo ve kaj o lučki?
P.S. Zakaj bi tako lučko v XXX shopu prodajali?
Ziggga, verjemi, da sem poskusila tudi s telefonom. Ko človek prisilno ostane v vlaku uro in pol brez elektrike (torej brez razsvetljave), postane obupan. Ampak so me prehitro začele oči boleti. Svetloba ni ravno močna...
Sicer pa - še kdo ve kaj o lučki?
P.S. Zakaj bi tako lučko v XXX shopu prodajali?
Ziga Dolhar ::
Jao, Tinchy, XXX >> "tristo šop", "stodevetindevedeset šop", "dvestodevetindevedeset šop" :-). Sem tokrat napisal slovnično napačno, upam da boš razumela :))).
Binji ::
Zakaj bi tako lučko v XXX shopu prodajali?
Morde je pa teleskopska...
Kdor ne navija ni Slovenc, hej, hej, hej!
Hm...
Sem preveč površno prebrala. Se opravičujem. Sem mislila, da pišeš telefonske številke...
Binji - dobra ideja, ampak mislim, da ne bi bila ravno marketinški uspeh.
Sem preveč površno prebrala. Se opravičujem. Sem mislila, da pišeš telefonske številke...
Binji - dobra ideja, ampak mislim, da ne bi bila ravno marketinški uspeh.
BaRtMaN ::
Lahko pa si kupiš tudi tako jamarsko naglavno lučko, ki je tudi odlična. Stane več, ampak sveti bolje, pa še pri obračanju listov te ne moti.
Hvala za dobro idejo. Mislim, da bom vseeno kupila kar to, o čemer sem prvotno razmišljala. Sedaj pa čimprej v nabavo. Pa hvala vsem za pomoč pri mojem iskanju.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | (LCD) inverter za neonkeOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2828 (2609) | Azrael |
» | res morm plačat? :SOddelek: Loža | 1813 (1113) | bluefish |
» | .xxx ponovno zavrnjenOddelek: Novice / Omrežja / internet | 4915 (3982) | TechBeats |
» | Top ShopOddelek: Loža | 3323 (2580) | Zheegec |
» | Iščem elektronski elemen, mogoče diodo....?Oddelek: Strojna oprema | 1894 (1506) | stromar |