Forum » Kaj kupiti » Katero tablico izbrati?
Katero tablico izbrati?
Temo vidijo: vsi

hrustus ::
Jaz jo imam, Lg V700 namreč in moram reči da je zadeva odlična. Res da je 1 gb rama ampak nisem niti enkrat opazil za bi bilo premalo za tablico. Zvočniki so glasni, zvok odličen, so pa jih namestili na zadnjo stran tablice kar je neumnost.
Displej je odličen kljub nizki resoluciji, nima pa senzorja za svetlobo kar je lame.
Je dovolj močna za igranje najnovejših in najzahtevnejših iger na najvišjih nastavitvah ( asphalt 8, real racing in podobno)
Kamera je super , za tablico, nima pa flasha tako da so slike odlične le ob dobri svetlobi.
Sprednja kamera je več kot dobra. Najboljša stvar pri tej tablici je baterija ki traja in traja in traja, dovolj dolgo da lahko pogledaš 3 filma v HD resoluciji, pa še brskaš po netu ali pa nažigaš igre celi dan.
Podpira 32 gb sd kartice, tako da prostora nebo zmanjkalo, poleg tega pa ob ustreznem kablu lahko predvajaš filme z usb-ja
Displej je odličen kljub nizki resoluciji, nima pa senzorja za svetlobo kar je lame.
Je dovolj močna za igranje najnovejših in najzahtevnejših iger na najvišjih nastavitvah ( asphalt 8, real racing in podobno)
Kamera je super , za tablico, nima pa flasha tako da so slike odlične le ob dobri svetlobi.
Sprednja kamera je več kot dobra. Najboljša stvar pri tej tablici je baterija ki traja in traja in traja, dovolj dolgo da lahko pogledaš 3 filma v HD resoluciji, pa še brskaš po netu ali pa nažigaš igre celi dan.
Podpira 32 gb sd kartice, tako da prostora nebo zmanjkalo, poleg tega pa ob ustreznem kablu lahko predvajaš filme z usb-ja
Asus sabertooth 990fx r2.0,Amd fx 8350 @4.5ghz,sapphire pulse 5600xt,
ripjaws 16 gb, Samsung evo 500 gb, antec 920 h2o,coller master v 850, zalman z9+
ripjaws 16 gb, Samsung evo 500 gb, antec 920 h2o,coller master v 850, zalman z9+

Epialt ::
Bi tale tablica LG G 10.1 bila dobra za tvin, brskanje po internetu + youtube? Se mi zdi kar ugodna (120€)...
http://www.telekom.si/zasebni-uporabnik...
Moja je zelo zadovoljna z njo.
Brskanje in predvajanje filmov na youtube je zelo odzivno, nisem pa poskusil se twitcha npr.

muceklj ::
Evo jaz sem si sedaj nabavil samsung galaxy note 10.1 2014 edition in lahko samo rečem kapo dol ! Vsak apple se lahko skrije. Zaslon je fascinanten in prav tako vse ostalo na tablici, deluje zares tekoče brez zatikanj, s-pen je tudi zelo uporabna zadeva, tako da to tablico res toplo priporočam vsakemu :)

leiito ::
Evo jaz sem si sedaj nabavil samsung galaxy note 10.1 2014 edition in lahko samo reÄem kapo dol ! Vsak apple se lahko skrije. Zaslon je fascinanten in prav tako vse ostalo na tablici, deluje zares tekoÄe brez zatikanj, s-pen je tudi zelo uporabna zadeva, tako da to tablico res toplo priporoÄam vsakemu :)
Sej vem, da sem tu ogrožena vrsta in da vas 99% sovraži Apple, ne da bi bili sploh kdaj imeli osebno uporabniško izkušnjo, ampak to, kar trdiš, pač ni res.
Že prrva verzija iPad Aira je bila superiorna vs. Note 10.1. 2014, z novim Airom pa te plastike noben resen portal niti ne primerja več.
Stuff: "there's no contest"
Phonearena: "It's by no means bad, but it's just 'meh', compared to iPad Air.
Airhttp://www.phonearena.com/reviews/Apple...
http://www.stuff.tv/apple/apple-ipad-ai...
Aja, pozabil, jabolčni so podkupili cel internet, da objavlja pristranske teste.

Dosan ::
Evo jaz sem si sedaj nabavil samsung galaxy note 10.1 2014 edition in lahko samo reĂÂem kapo dol ! Vsak apple se lahko skrije. Zaslon je fascinanten in prav tako vse ostalo na tablici, deluje zares tekoĂÂe brez zatikanj, s-pen je tudi zelo uporabna zadeva, tako da to tablico res toplo priporoĂÂam vsakemu :)
Sej vem, da sem tu ogroĹžena vrsta in da vas 99% sovraĹži Apple, ne da bi bili sploh kdaj imeli osebno uporabniĹĄko izkuĹĄnjo, ampak to, kar trdiĹĄ, paÄ ni res.
Ĺ˝e prrva verzija iPad Aira je bila superiorna vs. Note 10.1. 2014, z novim Airom pa te plastike noben resen portal niti ne primerja veÄ.
Aja, pozabil, jabolÄni so podkupili cel internet, da objavlja pristranske teste.
Ti pa pristransko režeš stavke ven iz konteksta.
Dejansko se je to nanaĹĄalo na design zadnje strani tablice:
The Galaxy Note 10.1 2014 Edition isn't anything extraordinary in the design department. While it's respectably thin, it's still made of plastic and presents us with an odd back panel that has a pattern resembling leather. It's by no means bad, but it's just 'meh', compared to the fancy aluminum build of the iPad Air.
Ni pa mnenje o tabletu samem. Raje ne delaj svojih zaključkov ali lepi narobe citiranih stavkov in pusti samo linke pa naj si ljudje sami preberejo pa ustvarijo mnenje.
(P.S.: Ne maram ne ene ne druge tablice, če se boš slučajno na to obesil.)
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Dosan ()

seveda je mnenje tudi o performansah obeh tablic, "meh" pač povzema splošni vtis.
"On paper, the Note 10.1 seems much beefier, however, in reality its TouchWiz UI suffers from some very visible lag and slow-down.
RAM amount stands at 1 GB for the iPad Air and 3GB for the Galaxy Note 10.1 2014 Edition. Once again, it seems as if the Note 10.1 should fly with this kind of internals, but it's actually very easy to make it stutter under the load of just a few apps."
"On paper, the Note 10.1 seems much beefier, however, in reality its TouchWiz UI suffers from some very visible lag and slow-down.
RAM amount stands at 1 GB for the iPad Air and 3GB for the Galaxy Note 10.1 2014 Edition. Once again, it seems as if the Note 10.1 should fly with this kind of internals, but it's actually very easy to make it stutter under the load of just a few apps."

bobomar0 ::
Evo jaz sem si sedaj nabavil samsung galaxy note 10.1 2014 edition in lahko samo reÄem kapo dol ! Vsak apple se lahko skrije. Zaslon je fascinanten in prav tako vse ostalo na tablici, deluje zares tekoÄe brez zatikanj, s-pen je tudi zelo uporabna zadeva, tako da to tablico res toplo priporoÄam vsakemu :)
Sej vem, da sem tu ogrožena vrsta in da vas 99% sovraži Apple, ne da bi bili sploh kdaj imeli osebno uporabniško izkušnjo, ampak to, kar trdiš, pač ni res.
Že prrva verzija iPad Aira je bila superiorna vs. Note 10.1. 2014, z novim Airom pa te plastike noben resen portal niti ne primerja več.
Aja, pozabil, jabolčni so podkupili cel internet, da objavlja pristranske teste.
@leiito ne sovražim apple sem imel priložnost preizkusiti ipad air 2 ampak meni osebno ne sede ne oblika ne operacijski sisetem. Pač ima vsak svoj okus in za mene je samsung top of the top.

Komot. Nikogar ne silim, da mora uporabljati Applove izdelke, če niso všeč, niti nimam posebne želje z linki dokazovati, da jih tech portali skoraj brez izjeme uvrščajo na 1. mesto, vsaj pri tablicah in notebookih. Priporočam pa, kot bivši PC in android, vsakemu potencialnemu kupcu, da si iPad ali MBPr izposodi za par dni in sam presodi zakaj so tako hvaljeni in popularni, ker skoraj vsi na tem forumu očitno mislijo, da je poanta v dizajnu, postavljanju, ali pa da so to mašine za une, ki so jim Windowsi preveč zahtevni.

krneki0001 ::
Komot. Nikogar ne silim, da mora uporabljati Applove izdelke, če niso všeč, niti nimam posebne želje z linki dokazovati, da jih tech portali skoraj brez izjeme uvrščajo na 1. mesto, vsaj pri tablicah in notebookih. Priporočam pa, kot bivši PC in android, vsakemu potencialnemu kupcu, da si iPad ali MBPr izposodi za par dni in sam presodi zakaj so tako hvaljeni in popularni, ker skoraj vsi na tem forumu očitno mislijo, da je poanta v dizajnu, postavljanju, ali pa da so to mašine za une, ki so jim Windowsi preveč zahtevni.
Na prvo mesto jih uvrščajo samo zaradi Apple marketinga, ki je res dober in znajo opravljat svoj posel 100%. Drugače je pa to navaden šrot. Vedno je bil in vedno bo šrot. Hardware ni nič boljši, kvaliteta izdelave ni nič boljša, kvaliteta programja ni nič boljša,... V vsakem pogledu je Apple samo šrot od računalnikov, ki ga zelo drago plačaš in še vedno se najdejo debili, ki ta denar odštejejo za apple.
Doma sem imel maca še preden se je večina tukaj gor rodila, pa je bil že takrat šrot.
Asrock X99 Extreme 4 | Intel E5-2683V4 ES | 64GB DDR4 2400MHz ECC |
Samsung 250GB M.2 | Asus 1070 TI | 850W Antec | LC Tank Buster
Zgodovina sprememb…
- predlagalo izbris: GGGGG ()

dr.Akula ::
Zdajle sem malo šel čez par zadnjih strani s ctrl+f, pa nisem našel da bi kdo omenil tole: Asus Memo Pad 7 ME572C. Poimenovanje je res nerodno, da ne rečem glupo, glede ostalega pa izgleda kot bestbuy.
ni podatka

Res konstruktivna kritika, ni kaj.
Saj ostali niso nič boljši, samo so pa cenejši.

Itak, nebivedu, plastik fantastik. Sej jest mam zdej tud macbooke sam še za po tleh, ne drsijo tud če so mokri čevlji, zdej k dežuje več k v Blade Runnerju. Itak je cel ta internet modna muha, ki se končuje.

Itak, nebivedu, plastik fantastik. Sej jest mam zdej tud macbooke sam še za po tleh, ne drsijo tud če so mokri čevlji, zdej k dežuje več k v Blade Runnerju. Itak je cel ta internet modna muha, ki se končuje.
Pri nas zato, da ne drsi, uporabljamo gumo, če pri vas prenosnike, je pa to čisto vaša stvar. Očitno vam jih že veliko crkne, da si lahko to privoščite.

demzi ::
Zdravo....
berem pa ne pridem do odgovora. Zanima me tablica za cca 200€. Otroci bi na njej pogledali kak film in odigrali kako igrico. Jaz bi ga uporabljal za preverjanje mailov in surfanje....
Kak predlog?
berem pa ne pridem do odgovora. Zanima me tablica za cca 200€. Otroci bi na njej pogledali kak film in odigrali kako igrico. Jaz bi ga uporabljal za preverjanje mailov in surfanje....
Kak predlog?

Zheegec ::
za okoli 220€ se dobi Lenovo Yoga, za 180€ pa Asus Memopad 2014 (intel atom quad-core).
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
Janez Janša, 29.04.2014

Urajmal ::
mislim da se nima smisla ukvarjati s tem katere tablice so boljše ali apple ali (vse ostale) Android. že tukaj je dovolj razlike v sistemu, da lahko izpustimo debato, saj apple poganja ios, večina ali bolje rečeno vse ostale tablice pa android.
mislim pa da v debati katero tablico izbrati so tudi primerjave med apple - samsung (ali kateri drug proizvajalec), nepomembne. zelo dobro bo, če bo vsak napisal prednosti, ki jih ima na svoji novi tablici, in slabosti, ki jih sam opazi. ne pa da to primerja z drugo firmo, ki je praktično svet zase. sam sem preizkusil ogromno računalnikov, tako pc, kot mac, uporabljal iphone, ipad, android tablice in potrebuješ kar nekaj časa da razviješ nek objektiven pogled na opremo, da jih lahko primerjaš.
kar pa je najbolj važno je to, da zmeraj opaziš, da se ljudem dopade ena stvar na androidu in pri tem bi tudi ostalo, če bi to dejansko verjeli. tako pa so z lahkoto sprovocirani od drugih. druga stvar je tudi to, da dandanašnje tablice z androidom 4.2 delajo neprimerno bolje od tablic (ali telefonov) z androidom pod 4.1, kar pa marsikdo, ki je prešel pred kakim letom na iz androida na ios, saj verjetno še ni preizkusil 4.4 ali 5.0 verzije.
demzi, preveri:
Onda V989 pošiljajo iz Belgije zastonj:
http://goo.gl/7rsOKO
Allwinner A80T - verjetno eden boljših procesorjev trenutno na trgu.
Potem je tu Cube-ov Talk 9X z 8-jedrnim tabličnim MT8392 Mediatekom:
http://goo.gl/7V1s4O
Teclastov 3G + MT8392 tablica:
http://goo.gl/E4grdK
Onda z Quad 2.0 GHz Amlogic S802 procesorjem:
http://goo.gl/okyRdZ
In pa Pipov model P9 z Rockchipom RK3288:
http://goo.gl/Cf64iw
dr.Akula, preveri tole: http://www.salomon.si/oglas/racunalnist...
sicer pa zgleda ta asus kot bestbuy, zgleda nek nov model! grafični čip je fantastična izbira v tem asusu!
mislim pa da v debati katero tablico izbrati so tudi primerjave med apple - samsung (ali kateri drug proizvajalec), nepomembne. zelo dobro bo, če bo vsak napisal prednosti, ki jih ima na svoji novi tablici, in slabosti, ki jih sam opazi. ne pa da to primerja z drugo firmo, ki je praktično svet zase. sam sem preizkusil ogromno računalnikov, tako pc, kot mac, uporabljal iphone, ipad, android tablice in potrebuješ kar nekaj časa da razviješ nek objektiven pogled na opremo, da jih lahko primerjaš.
kar pa je najbolj važno je to, da zmeraj opaziš, da se ljudem dopade ena stvar na androidu in pri tem bi tudi ostalo, če bi to dejansko verjeli. tako pa so z lahkoto sprovocirani od drugih. druga stvar je tudi to, da dandanašnje tablice z androidom 4.2 delajo neprimerno bolje od tablic (ali telefonov) z androidom pod 4.1, kar pa marsikdo, ki je prešel pred kakim letom na iz androida na ios, saj verjetno še ni preizkusil 4.4 ali 5.0 verzije.
demzi, preveri:
Onda V989 pošiljajo iz Belgije zastonj:
http://goo.gl/7rsOKO
Allwinner A80T - verjetno eden boljših procesorjev trenutno na trgu.
Potem je tu Cube-ov Talk 9X z 8-jedrnim tabličnim MT8392 Mediatekom:
http://goo.gl/7V1s4O
Teclastov 3G + MT8392 tablica:
http://goo.gl/E4grdK
Onda z Quad 2.0 GHz Amlogic S802 procesorjem:
http://goo.gl/okyRdZ
In pa Pipov model P9 z Rockchipom RK3288:
http://goo.gl/Cf64iw
dr.Akula, preveri tole: http://www.salomon.si/oglas/racunalnist...
sicer pa zgleda ta asus kot bestbuy, zgleda nek nov model! grafični čip je fantastična izbira v tem asusu!

Goody ::
problem teh kitajcev je tale kao ipad air ekran - pixlov je že velik, samo svetilnosti pa ni nobene. to so tablice za strogo notranjo uporabo.

MK99 ::
Pozdravljeni!
Brskam po tejle temi in sem našel par kandidatov, samo vseeno, za malo bolj specificno uporabo..
Rabim tablico katero bi rabil za teathered (povezano) fotkanje z Nikon D800. Torej rabim usb3/2 priklop, Windows 8 OS, zaslon med 8-10" z dobro locljivostjo in svetilnostjo.. Ce baterija zdrzi 3ure+ intenzivnega dela še vecji plus :)
Kakšno priporocilo?
TIA,
Matic
Brskam po tejle temi in sem našel par kandidatov, samo vseeno, za malo bolj specificno uporabo..
Rabim tablico katero bi rabil za teathered (povezano) fotkanje z Nikon D800. Torej rabim usb3/2 priklop, Windows 8 OS, zaslon med 8-10" z dobro locljivostjo in svetilnostjo.. Ce baterija zdrzi 3ure+ intenzivnega dela še vecji plus :)
Kakšno priporocilo?
TIA,
Matic

demzi ::
Hvala za odgovore. Ker sicer ne nabavljam zadeve iz tujine (čeprav vidim kar močna odstopanja glede performanca), se nekako nagibam k Asus-u MEMOPAD FHD 10.

Motion ::
Pozdravljeni!
Kakšno priporocilo?
TIA,
Matic
Proračun?
Maš 10" surface pro2 kot najdražjo opcijo. Potem maš pa še kar nekaj opcij z Intel bay-trail cpuji. Napr Lenovo thinkpad 8 (full HD zaslon), dell venue 8 pro z 1280x800(zelo svetel zaslon)zaslonom, (podobne tablce majo še Asus, Toshiba, HP,..
Prav tako sem zasledil tud kitajske tablice z zaslonom od Ipada (2048-by-1536)sam nevem kako je kaj kvaliteta oziroma dostopnost.

Lonsarg ::
@MK99 V bistvu že vsaka najcenejša windows x86 tablica omogoča to kar rabiš(edino USB3 je zlo redek in te bo koštal). Glede na to, da boš to najverjetneje uporabljal na potovanjih ti priporočam 8" zaradi mobilnosti. Če misliš med potovanji še kaj urejat v kakem bolj pro programu pa nujno še bluetooth miško(če boš samo deletal z vgrajenim programom je touch čisto primeren), jaz sem se po raziskovanju odločil za Microsoftovo Sculpt Comfort, nima konkurence v svojem cenovnem razredu(dobrih 30€).
Ekrani se med temi 8" ne razlikujejo kaj in so zelo spodobni, prav tako baterije.
Aja, če bo urejanje fotk več kot samo občasno morda vseeno vzemi 10"...
Ekrani se med temi 8" ne razlikujejo kaj in so zelo spodobni, prav tako baterije.

MK99 ::
Proračun?
Maš 10" surface pro2 kot najdražjo opcijo. Potem maš pa še kar nekaj opcij z Intel bay-trail cpuji. Napr Lenovo thinkpad 8 (full HD zaslon), dell venue 8 pro z 1280x800(zelo svetel zaslon)zaslonom, (podobne tablce majo še Asus, Toshiba, HP,..
Prav tako sem zasledil tud kitajske tablice z zaslonom od Ipada (2048-by-1536)sam nevem kako je kaj kvaliteta oziroma dostopnost.
Cenovno sem mislil nekje do 300-400eur, Surface je cisto too much zame.
Sem opazil, da imajo pri Win8 tablice bolj majhne zaslone (locljivost) v primerjavi z androidom.. zakaj?
Tistega kitajca 2048x1536 sem pa tudi zasledil, pa na youtubu pogledal par videov. Zgleda zelo zanimiv in cenovno zelo ugoden, samo pri kitajcu me skrbi, da bo cez pol leta padla avtonomija baterije, zaslon vedno temnejši, itd, itd.. pac cheap materiali in izdelava :/
Pogojno bi sicer lahko šel tudi na Android, sicer izgubim par programov in funkcij samo bi se dalo preziveti, ker Win8 ocitno še ni najbolje zastopan na trgu..
@MK99 V bistvu že vsaka najcenejša windows x86 tablica omogoča to kar rabiš(edino USB3 je zlo redek in te bo koštal). Glede na to, da boš to najverjetneje uporabljal na potovanjih ti priporočam 8" zaradi mobilnosti. Če misliš med potovanji še kaj urejat v kakem bolj pro programu pa nujno še bluetooth miško(če boš samo deletal z vgrajenim programom je touch čisto primeren), jaz sem se po raziskovanju odločil za Microsoftovo Sculpt Comfort, nima konkurence v svojem cenovnem razredu(dobrih 30€).
Usb3 je plus, je pa tudi usb2 ok.
Primarno rabim kot vecji display pri fotkanju, ne toliko za urejanje. Za to imam prenosnik. Tako mi je locljivost najbolj pomembna, potem sama velikost.. :)
Koliko je pa kaj razlika pri avtonomiji baterije med 8 oz 10"? Je kje kak konkreten test med sorodnimi artikli istega proizvajalca z razlicno dimenzijo? Je to par procentov, 10, 20, 50?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: MK99 ()

Lonsarg ::
Vsi tableti, razen redkih izjem zdržijo 6-10 ur, večinoma so kar lepo blizu 8 ur. Med 10" in 8" tipično ni razlik, ker 10" več porabijo a imajo večjo baterijo.

Motion ::
@MK99
Lenovo think pad 8 ma 1920x1080 zaslon. in stane okroh 300e če se nemotm.
Tuki je primerjava med tremi
Sam mam doma Della in ti lahko potrdim da je zaslon kar fajn svetel. Tako, da je stalno naštiman na min svetlots, in še vedno je dovolj svetel za normalno uporabo v zaprtih prostorih.
Lenovo think pad 8 ma 1920x1080 zaslon. in stane okroh 300e če se nemotm.
Tuki je primerjava med tremi
Sam mam doma Della in ti lahko potrdim da je zaslon kar fajn svetel. Tako, da je stalno naštiman na min svetlots, in še vedno je dovolj svetel za normalno uporabo v zaprtih prostorih.

tomaz88 ::
Robertos664 je izjavil:
to se mi zdi dost ugodna win8 tablica: http://www.chiptrade.si/index.php?route...
poglej še malo po tujih trgovinah, dobiš tudi boljše

phixion ::
Jaz jo imam, Lg V700 namreč in moram reči da je zadeva odlična. Res da je 1 gb rama ampak nisem niti enkrat opazil za bi bilo premalo za tablico. Zvočniki so glasni, zvok odličen, so pa jih namestili na zadnjo stran tablice kar je neumnost.
To je ista oznaka kot jo imajo pri Telekomu? Se pravi če mi sedaj zadošča Memopad 7, ki ima tudi samo 1gb rama, bo tudi ta dovolj za moje potrebe?

quadro933 ::

Zheegec ::
To je še stari atom, previsoka cena!
Kje pa dobiš full-HD z novim Atomom za 130€? link?
quadro933 - kolikor sem sprobal tesla tablice delujejo presenetljivo lepo, samo nisem sprobal te full-hd verzije. bolj so problem precej slabi ekrani (barve, vidni kot, svetilnost), baterije se mi pa potem ni dalo preizkušati.
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
Janez Janša, 29.04.2014
Janez Janša, 29.04.2014

Nov Mini2 je pri iStylu trenutno €369, 8-10% popusta si najbrž lahko izboriš. Druga opcija "rabljen" še zapakiran.

Netrunner ::
Ima kdo kak predlog katero tablico se splača in sicer mora biti 10" in cena do 200€ ? ..hvala

ja ta memo pad sem gledal .. čeprav v slo trgovinah piše da ima 1280x800, po reviewwih pa 1920x1080 ??
pa načeloma rabim tablico samo za surfanje in pogledat kak video. Upadm da za to so tablice dovolj dobre za ceno 200 € :)
pa načeloma rabim tablico samo za surfanje in pogledat kak video. Upadm da za to so tablice dovolj dobre za ceno 200 € :)

Egidij88 ::
Eno je MemoPad HD 10, drugo pa FHD 10.
http://www.prvavrsta.net/si/izdelek/435...
http://www.bigbang.si/tablicni-racunaln...
7" je premalo. Vsaj 8", recimo GPad 8 dobiš pod 200. GPad 8,3 je dober tab, ampak stane več.
http://www.prvavrsta.net/si/izdelek/435...
http://www.bigbang.si/tablicni-racunaln...
7" je premalo. Vsaj 8", recimo GPad 8 dobiš pod 200. GPad 8,3 je dober tab, ampak stane več.

LuiIII ::
Jaz sem se odločil za Surface 3 (i7, 256GB) in moram reči, da mi ni žal. Enostavno povedano je to top mašina za office, sestanke, prezentacije in najpomembnejše: za skiciranje idej in rešitev. To spoznaš, ko se npr. pri stranki po prezentaciji začne debata o njihovih zahtevah in rešitvah. Vzameš pero in zabava se začne!
Aja seveda Nikon D810 se čisto dobro krmili preko USB 3.0. Uporabljam pa program digiCamControl.
Aja seveda Nikon D810 se čisto dobro krmili preko USB 3.0. Uporabljam pa program digiCamControl.

hrustus ::
http://versus.com/en/lg-g-pad-10-1-vs-a...
Tu imaš primerjavo asus fhd10 in lg v700
Asus sabertooth 990fx r2.0,Amd fx 8350 @4.5ghz,sapphire pulse 5600xt,

Jaz sem se odločil za Surface 3 (i7, 256GB) in moram reči, da mi ni žal. Enostavno povedano je to top mašina za office, sestanke, prezentacije in najpomembnejše: za skiciranje idej in rešitev. To spoznaš, ko se npr. pri stranki po prezentaciji začne debata o njihovih zahtevah in rešitvah. Vzameš pero in zabava se začne!
Surface 3 se zdi tudi meni zanimiv, ampak zakaj za €2.000 ne raje 15" MacBook Pro?

Dosan ::

Jap stylus je kr zelo uporabna zadeva.

phixion ::
http://versus.com/en/lg-g-pad-10-1-vs-a...
No po tem zgleda LG kar ok... Kakorkoli ga obrnem deluje za 120€ kar vredu nakup:)