» »

Katero tablico izbrati?

Katero tablico izbrati?

Temo vidijo: vsi
««
85 / 184
»»

medenko ::

Jurrbe je izjavil:

Ni to to?
http://geizhals.at/eu/samsung-galaxy-ta...

Tudi drugje sem jih videl za 299EUR

kupi jih 100 kosov pa prodaš po 350€ ko keks....3500€ profita na hitro...kaj čakaš?

Jurrbe ::

Se hecaš, je potem to boljši nakup kot Nexus 10?

Anze90 ::

Pozdravljeni.

Mi lahko kdo pomaga izbrati tablični računalnik za otroka starega 12 let? Namen je seveda za kakšne igrice, maile, brskanje po spletu in podobno. Cena pa se naj giblje do okoli 100€, če se dobi za tak denar kaj pametnega. Potrebujem pa do četrtka, tako da kakšni nakupi iz tujine verjetno ne pridejo v poštev. Hvala.

noob96 ::

ipad rabljen

Aston_11 ::

Mercator ima v svoji vetrini neekga Beex-a, kakšne so specifikacije, nimam pojma. Za 70 EUR cca... 7 inch.

noob96 je izjavil:

ipad rabljen

Rabljen ne pride v poštev, ker je darilo za rojstni dan. Vseeno hvala za predlog.

roko88 ::

Aston_11 je izjavil:

Mercator ima v svoji vetrini neekga Beex-a, kakšne so specifikacije, nimam pojma. Za 70 EUR cca... 7 inch.

Samo to ne vem ali se sploh splača kupiti, ker zadeva je res takšna, da vse šteka in deluje prepočasi...

AvtoR ::

Leclerc ima Asusa hd7 za cca 120€.

Tomson ::

+1 (go for Asus HD7)
Asus Prime X470 Pro, AMD Ryzen 9 3900X, Gigabyte GTX 1660 Super
Fractal Design R6, Corsair RM850X PSU, 32GB GSkillF4-3200 RAM
Noctua NHU12s, Corsair MP600 1TB SSD, 2x Dell U2410 monitor

Tomson je izjavil:

+1 (go for Asus HD7)

A to je ta za 100€ na mimovrste? http://www.mimovrste.com/tablice/asus-t...

Ne, to je samo 7, glej za 7 HD, ta ima v primerjavi z navadno 7ko IPS zaslon in štirijedrni procesor.

Najceneje je kot omenjeno trenutno v Leclerku za 120EUR, sicer okoli 150EUR, ali iz tujine, npr. prek Amazon.de za 100EUR ...

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Tomson ()

AvtoR ::

Anze90 je izjavil:

Tomson je izjavil:

+1 (go for Asus HD7)

A to je ta za 100€ na mimovrste? http://www.mimovrste.com/tablice/asus-t...

Ta navaden model ni vreden 100€, raje vzami HD7 model!

MisterR ::

Je mogoče že kdo izbrskal, če se da znotraj EU naročit onda tablice? Predvsem 975w.

A nej kupim nexus 7 ali se splača počakati do novembra bo res novi nexus?

MisterR ::

potem boš čakal do decembra/januarja ko bodo praznični popusti.

fireX88 ::

noob96 je izjavil:

A nej kupim nexus 7 ali se splača počakati do novembra bo res novi nexus?

tako kot je RockyS napisal. Imam ga od februarja, odlična zadeva. Sicer pa, sploh pride novi?
ANY OF MY POSTS ARE RESEARCHED AND/OR COMPILED BITS OF INFORMATION*
AND YOU SHOULD FOLLOW THEM AT YOUR OWN RISK.
*EXCLUDING SARCASTIC AND OR SUBJECTIVE RESPONSES!

If... When ... Maybe ... Someday ... ;)

kje pa je trenutno v slo najboljša cena?

BigBang za 239€ 16GB verzija ali Mimovrste za 249€ 32GB verzija ...

lopov ::

Mimovrste je razprodano, piše pod ceno.

Potem pa Mlacom 32GB za 260€ ...

Malner ::

Al pa refurbished Nexus 7 2013 za 199€.

8'' Samsung tablica 169,99.

FusionPanda ::

Lep pozdrav, rad bi kupil tablico... Pomembno je da je zmogljiva in da vse aplikacije delujejo tekoče brez problema in da ima dobro baterijo... Budget je 180 EUR. Kak predlog?
Drugače lahko dobim po taki ceni še Nexus 7 2013 3G (za 180 EUR)

Lonsarg ::

Recimo Lenovo Miix 2 8". Windows, 4 jedrni intel... če nisi lih na android vezan tole izključno po hardwaru zmaga v tem cenovnem rangu.
http://www.computeruniverse.net/product...

Kaja2 ::

Pozdravljeni,
Odločam se za nakup tabličnega računalnika in me zanima katerega mi priporočate.

Asus memo pad hd 7 16 gb
http://www.enaa.com/oddelki/racunalnist...

ali Xplore xp 8101, o katerem žal na internetu ne najdem veliko podatkov
prodajajo ga v sparu za 99€
- 4 jedrni procesor
- 5 točkovni 10'1"zaslon , ločljivost 1024x600
- android 4.4 kitkat os
- ARM Cortex A7 1,2Ghz, Quad core procesor
- 1GB delovnega spomina, 8GB notranjega spomina in razširljiv do 32GB
- Wi-Fi, Bluetooth 4.0, HDMI
- zadnja kamera 5MP, sprednja 2MP
- baterija 3,7V/600mAH

Defenitivno Asus MemoPad HD7 ...

Zaradi firme ali..?

To make a long story short, zaradi vsega. Od firme, kvalitete, IPS zaslona, zmogljivosti, uporabniške izkušnje, tekočega delovanja, nadgradenj, podpore uporabnikov, itd. Asus HD7 je po mojem mnenju najcenejša tablica še vredna nakupa, če pač želiš dobro uporabniško izkušnjo.

Tomson je izjavil:

To make a long story short, zaradi vsega. Od firme, kvalitete, IPS zaslona, zmogljivosti, uporabniške izkušnje, tekočega delovanja, nadgradenj, podpore uporabnikov, itd. Asus HD7 je po mojem mnenju najcenejša tablica še vredna nakupa, če pač želiš dobro uporabniško izkušnjo.

Hvala:)
Zanima me samo še, če je možno potem tega asusa posodobit na 4.4?

Uradna nadgradnja, hja, mogoče nekoč. Verjetno prej ne kot ja. Ampak neke hude razlike med 4.3 in 4.4 ni, tako da to ni faktor ki bi odločal pri nakupu ...

Tomson je izjavil:

Uradna nadgradnja, hja, mogoče nekoč. Verjetno prej ne kot ja. Ampak neke hude razlike med 4.3 in 4.4 ni, tako da to ni faktor ki bi odločal pri nakupu ...

Če se ne motim ima Asus 4.2. No če ni velike razlike potem pa se bom odločila kar za Asusa.

Lonsarg ::

4.4 nima tok veze. Ampak naslednja verzija ko prihaja jeseni bo spet malo večja sprememba in bi se jo načeloma splačalo imeti. Ampak to ti ne bo noben tablet v rangu 100€ ponudil uradno, neuradno pa ja, Asus HD7 je kar popularen in bo že kdo kaj naredil neuradnega.

Glugy ::

Zheegec je izjavil:

Glugy je izjavil:

A se splača kupit tablico iz tegale kataloga? http://www.e-leclerc.si/wp-content/uplo...

Za podobno ceno dobiš Lenovo Yoga 10, ki je boljša tablica. Mogoče s slabšo kamero edino.
Nexus 10 vs Tab PRO 10,1??

V delovanju ne bo neke nore razlike, čeprav bo malenkost opazna. Ekran je pri Tab Pro bolj svetel, ampak ima manj realne barve. Je pa velika razlika v ceni, a ni? :)
Za ceno Tab pro 10.1 dobiš Sony Xperia Z2 ali še boljše Asus TF701.

A deluje Lenovo Yoga 10 dost tekoč? Namreč fajn bi blo da bi se normalno lahk po spletu brskal pa youtube gledal. Da ne bi to blo preveč moteče s tem da bi štekal.

simonhonda ::

Pozdravljeni,

a se že kaj ve če bo/kdaj bo prišel v prodajo Nexus 8 ?

ALi se ne splača čakat in raje vzeti LG G Pad 8.3" ?

LP,
Simon

Duncaneo ::

Pozdravljeni,
mene pa zanima kaj bi bil best buy tablice. Imel bi pa 7" ali 8" Quad, pa da ima LTE prenos podatkov.
Katero predlagate da vzamem.

perci ::

Jst sem z Nexus 7 2013 ful zadovoljen. Pravzaprav nimam čist nobene pripombe oz. ne vem kaj bi sploh lahko delalo bolje. Res domišljen izdelek.

Duncaneo je izjavil:

Pozdravljeni,
mene pa zanima kaj bi bil best buy tablice. Imel bi pa 7" ali 8" Quad, pa da ima LTE prenos podatkov.
Katero predlagate da vzamem.

Kot je že Perci omenil. Nexus 7 LTE je odličen tabličnik, če želiš pa 8" in se ti res ne mudi lahko počakaš na Nexus 8 (menda, menda do konca leta) ali pa v septembru vzameš prihajajočega prenovljenega LG G Pad 8.3 LTE. Če pa želiš dober 8" LTE tabličnik ta trenutek pa je zelo dobra opcija seveda Samsung Galaxy Tab Pro 8.4 LTE ...

Dionis ::

Pozdravljeni!

Nekaj malega sem pregledal na forumih za tablične računalnike, vendar žal nisem veliko zasledil o microsftovih izdelkih in sicer midsurface 3.

Pač dekletu se je pokvaril prenosnik (10˝) in je razmišljala, da bi si kupila tablico. Sam tablic ne spremljam veliko, tako da bi prosil z nasveti :).
Njej je izredno všeč Windows OS. Nekaj sem sicer bral po googlu itd. in naletel, da ima pač surface 3 dejansko enake windowse kot na laptopu, kar se mi zdi izredno zanimiva zadeva.
Uporabljala bi ga predvsem za faks. Se pravi obvezno office, še kakšen podoben program poleg, verjetno malo muzika. Definitvno za ogled kakega filma ali serije. Seveda pa tudi za mail in internet (da wifi dela spodobno)

Če je ta mogoče malo precenjena tablica sem zasledil, da ste pohvalili Asus-ov Transformer Book T100 in tudi Dell Venue 11 Pro.

Omejitev z nakupom je tam res do max. 600€, vendar bi bilo priporočiljivo kakšen € manj dati. Sicer sem gledal tudi, da bi preko Amazona naročil, kakšne izkušnje imate tam (predvsem glede oveljavitve z garancijo). Čeprav vseeno bi skoraj raje kupil tukaj v Slo (ker je logistično najmanj težav) in zadevo bi imela takoj, ker je sedaj brez. Vendar če je cenovno precej ugodneje, bi vseeno naročili iz tujine. Pa kje potem predlage nakup najbolj :).

Za odgovore se vam že v naprej zahvaljujem.

boolsheat ::

Surface je super a za do 600€ dobiš samo prvo generacijo. V Sloveniji sicer ne vem, če se prodajajo.

Evo ravno za 600€ komplet z tipkovnico in ovitkom:
http://www.amazon.de/dp/B00CRBKEXS/ref=...

Invictus ::

"Life is hard; it's even harder when you're stupid."

http://goo.gl/2YuS2x

pa zakaj pa recimo uporabljate 7' tablice če imate 4+' telefone? Ne, resno sprašujem ker me zanima ali bi mi prišla prav

JerryP ::

noob96 je izjavil:

pa zakaj pa recimo uporabljate 7' tablice če imate 4+' telefone? Ne, resno sprašujem ker me zanima ali bi mi prišla prav

Js mam nexus 5 in doma rajš uporabljam tablico nexus 7, zato ker je zaslon dovolj večji, da je bolj udobno gledanje youtuba, serij, filmov za branje kindle knjig, rssjev itd. Poleg tega se na telefonu špara baterija, da imam čimbolj polno ko grem ven8-)

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: JerryP ()

DejaVu ::

SAMSUNG Galaxy Tab T310 v Harvey Normanu za 170 EUR. Kak se vam zdi?

krneki0001 ::

Kaj pravite na asus viviotab note 8? V Celovcu danes je bila v mediamarktu 227 evrov.
4 jedrni atom
2GB ram
32GB ssd
8 col ekran

Windows 8.1 (update1) kompleten (ne RT) in Office home edition (z licenco)
Asrock X99 Extreme 4 | Intel E5-2683V4 ES | 64GB DDR4 2400MHz ECC |
Samsung 250GB M.2 | Asus 1070 TI | 850W Antec | LC Tank Buster

Zgodovina sprememb…

v Comshopu tudi, super za ta denar.

http://www.comshop.si/shop/RaCunalniStv...

Vaša cena: 164,87 €
Spletna cena: 169,99 €
Dobavljivost: Na zalogi

nebivedu: premajhen ekran za win?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: medenko ()

krneki0001 ::

Zakaj premajhna?
Asrock X99 Extreme 4 | Intel E5-2683V4 ES | 64GB DDR4 2400MHz ECC |
Samsung 250GB M.2 | Asus 1070 TI | 850W Antec | LC Tank Buster

velikost fontov itd?

hojnikb ::

medenko je izjavil:

velikost fontov itd?

za dpi še nisi slišal ?
#brezpodpisa

Okapi ::

Če nameravaš tablico uporabljati za klasične "desktop" programe, je 8" dejansko premalo. Preprosto niso narejeni za to, da bi namesto z miško in tipkovnico delal s prstom. Saj načeloma se seveda da, ampak je tečno. Še na 10" je tečno.

Če pa ne nameravaš uporabljati klasičnih programov, je vprašljivo, ali je tablica z W8 najboljša izbira.

O.
««
85 / 184
»»