Forum » Kaj kupiti » Katero tablico izbrati?
Katero tablico izbrati?
Temo vidijo: vsi
OK.d ::
Problem je mogoce micro sd reža, ker je treba kartico z zabotrebcom notri pritisniti da prime :D pa ni dodanega nobenega etuija.
kako pa ti zazna sd kartico?
kako pa ti zazna sd kartico?
LPOK.d
cryptozaver ::
Kupujem tablico za mulce. Važno je, da brez zatikanja rola video. Lahko je 16G preko usb lahko itaq priključiš gor palčko z videi.
Kako tablice kaj predvajajo video? Je vseeno če vzamemo kak Yarvik ali je dobro gledat vsaj Asus?
Kako tablice kaj predvajajo video? Je vseeno če vzamemo kak Yarvik ali je dobro gledat vsaj Asus?
cryptozaver ::
cryptozaver je izjavil:
Kupujem tablico za mulce. Važno je, da brez zatikanja rola video. Lahko je 16G preko usb lahko itaq priključiš gor palčko z videi.
Pomoje bo kar tole : http://www.enaa.com/oddelki/racunalnist...
kokoon ::
a bi koga zanimal tf700, kupljen pred 14 dnevi, sive barve, s slovenskim dockom. kot nov.
zraven zapakirana 64gb sandisk microsd kartica.
750eur, garancija enaa.com 2 leti.
(ce mi ne uspe odpovedat narocila za versa sleeve, pride se ta zraven, +30eur)
zraven zapakirana 64gb sandisk microsd kartica.
750eur, garancija enaa.com 2 leti.
(ce mi ne uspe odpovedat narocila za versa sleeve, pride se ta zraven, +30eur)
[kokoon]
kokoon ::
ce te zanima, pisi na ZS, lahko spustim se za kaksen evro, nisem nameraval tule smetiti teme.
cena je dobra - tablet je prakticno nov, originalna embalaza, zraven pa dam se 64GB microsd UHS kartico, ki se v isti trgovini prodaja za 70eur. skupaj s 64GB vgrajenega pomnilnika je torej 128GB!
nisem trgovec in nocem zasluziti, le cim manj bi rad izgubil - ogrel sem se za N10.
kmetek, hvala.
cena je dobra - tablet je prakticno nov, originalna embalaza, zraven pa dam se 64GB microsd UHS kartico, ki se v isti trgovini prodaja za 70eur. skupaj s 64GB vgrajenega pomnilnika je torej 128GB!
nisem trgovec in nocem zasluziti, le cim manj bi rad izgubil - ogrel sem se za N10.
kmetek, hvala.
[kokoon]
Zgodovina sprememb…
- spremenil: kokoon ()
djordjevic ::
Čisto mimogrede - če zanima koga rabljen, a odlično ohranjen HTC Flyer 16 GB wi-fi, naj mi piše na privat.
Brez zamere za smetenje teme.
Brez zamere za smetenje teme.
No grave is deep enough to keep us in chains.
Zheegec ::
Zakaj boš pa zamenjal za slabšo tablico? No, edino dosti cenejša je...
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
Janez Janša, 29.04.2014
Okapi ::
Odvisno, zakaj tablico potrebuješ. Jaz recimo si bom nabavil eno ta veliko z Windowsi, ker na tablici, ki jo bom uporabljal tudi za delo, nujno potrebujem Lotus Notes (in to ne samo klienta za e-pošto). Za zabavo imam pa N7.
O.
O.
FlyingBee ::
n10 je super in če primerjaš z androidnimi, potem ima damjan prav še posebej glede cene
Zgodovina sprememb…
- spremenil: FlyingBee ()
Smrkc ::
mene pa zanima kaj pametnega se da dobiti od 8" tablic s 4:3 razmerjem zaslona. kot dodatne zahteve bi navedel samo, da potrebujem le wireless povezljivost, čim nižjo ceno, ter čim boljšo resolucijo (1024×768 bi blo najbrž optimalno).
krepki ::
Na siolu je v programu zvestobe ponudba tablic na 24 obrokov.
Obrok prvega je 18€ drugega pa 12€,katerega se splača vzet uporabljal bi se za spletno banko klik,internet,ter kakšna igrica
Tablični računalnik Samsung GALAXY Tab 2 10.1
in
ASUS Nexus 7 32GB
Obrok prvega je 18€ drugega pa 12€,katerega se splača vzet uporabljal bi se za spletno banko klik,internet,ter kakšna igrica
Tablični računalnik Samsung GALAXY Tab 2 10.1
in
ASUS Nexus 7 32GB
In kaj se priporoča kateri OS, Adronoid ali sedaj nov Windows 8RT,sicer se sam bolj nagibam k Windows8RT.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: krepki ()
Zheegec ::
In kaj se priporoča kateri OS, Adronoid ali sedaj nov Windows 8RT,sicer se sam bolj nagibam k Windows8RT.
Čisto stvar izbire... Kolikor sem probal Win8 tablice sem bil bolj zadovoljen z androidom. Pa najboljše Android tablice so boljše od najboljših Win8 tablic. Ampak v Sloveniji še ni ničesar v prodaji na žalost... Cel "launch" Windows8 je bil bolj katastrofa, kar se tiče pravočasne dobave izdelkov.
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
Janez Janša, 29.04.2014
Janez Janša, 29.04.2014
Na mimovrste je sicer eden v ponudbi sam ga še nimajo na zalogi.
http://www.mimovrste.com/artikel/272000...
http://www.mimovrste.com/artikel/272000...
damjanll ::
Ce je nujno imet ms office, potem je winrt itak edina izbira, sicer pa android - dobis boljse za manj dnarja.
carota ::
cryptozaver je izjavil:
A se Nexus 10 dobi pri nas? Zunaj je 399$.
13.11. šele izide, tako da ga še nikjer ne prodajajo, AFAIK.
SLO_Matej ::
Okapi ::
Ce je nujno imet ms office,Office je slab izgovor, ker imaš dovolj z njim združljivih programov. Razen morda če imaš kakšne nujno potrebne makre ali kaj podobnega. Recimo dodatek Besana za pregledovanje slovnice. Pa še to je problem predvsem če je tablični računalnik tvoj edini ali glavni.
Bolj so problematični drugi programi, ki delajo samo v Oknih in nimajo uporabne alternative na androidu. Firma, za katero delam nekatere stvari, na primer uporablja Lotus Notes in ker za to firmo stvari delam tudi na terenu in v tujini, ne morem z androidno tablico nadomestiti prenosnika, s tablico, na katerih delajo Windowsi 8, ga bom pa lahko.
V glavnem, dobrega starega Dellovega Latituda bo kmalu zamenjal kakšen Asusov Transformer Book ali kaj njemu podobnega.
O.
stock976 ::
A kdo ve kako je pol z Nexusom 7 pri Siolu? Je 32GB ali 16GB?
11 EUR na mesec x 24 mesecev znese 264 EUR, kar se mi ne zdi pretirano glede na to, da je na obroke. Kaj pravite?
11 EUR na mesec x 24 mesecev znese 264 EUR, kar se mi ne zdi pretirano glede na to, da je na obroke. Kaj pravite?
Tomazzzz ::
To je ugodna cena, vendar se hkrati odpoveš 10% popustu na naročnino. Tako, da je strošek malo večji.
Black Dragon ::
No sem dodatno sprobal goclever R973 in lahko rečem da za 199eur je najbolša 10 (9.7) inčna tablica, ki se jo da dobiti. Zadeva deluje super, zaslon je za 1024*768 odličen (IPS) in ne razumem zakaj bi rabil 2560 x 1600..kot jo recimo ponuja Nexus 10.. zCortex A9 1.6Ghz dual core mi dela vse kar dela na Nexus 10, neupravičena euforija?
Za zaslon 22' lcd mi zadostuje 1920*1080 nevem zakaj bi za 10' rabil še polovico več... Pogledal sem si novi Ipad pa kljub temu da ima za odtenek nižjo resolucjo ne vidm neke prednosti pred 1024*768... Prostora je dosti z 16Gb (11Gb uporabnega) + 32gb, 1gb ddr3 je dosti za vse aplikacije, 8000mA baterija drži solidno.
Nexus bo vrjetno 400eur, upravičuje enkrat višja cena z višjo resolucijo, odtenek bolšim procom, več rama in boljšo kamero? Bi rekel samo za tiste, ki želijo višji standard tablic ala Ipad.
Ostali, ki nimate problemov z dioptrijo na blizu pa kar lepo posežite po kitajski robi
Za zaslon 22' lcd mi zadostuje 1920*1080 nevem zakaj bi za 10' rabil še polovico več... Pogledal sem si novi Ipad pa kljub temu da ima za odtenek nižjo resolucjo ne vidm neke prednosti pred 1024*768... Prostora je dosti z 16Gb (11Gb uporabnega) + 32gb, 1gb ddr3 je dosti za vse aplikacije, 8000mA baterija drži solidno.
Nexus bo vrjetno 400eur, upravičuje enkrat višja cena z višjo resolucijo, odtenek bolšim procom, več rama in boljšo kamero? Bi rekel samo za tiste, ki želijo višji standard tablic ala Ipad.
Ostali, ki nimate problemov z dioptrijo na blizu pa kar lepo posežite po kitajski robi
Time will tell.
gre se za princip ... tablico ponavadi gledaš od bližje kot svoj 22 inčni lcd ... nexus s takimi specifikacijami HW in SW vsekakor opraviči ceno 400 EUR ... ko boš 1 teden uporabljal 250 ali več ppi zaslon in ne svojega r973-ja in nato ko boš spet nazaj na gocleverju nam pa napiši kaj si misliš takrat
medenko ::
pozabljaš, da bo imel N10 odprt sistem, direktno od Google....in goclever so jajca....preveč RMAja.
Black Dragon ::
Je res da gledaš od bližje, vendar iskreno to je "preseravanje" za mene . Edino prednost, ki jo vidm je iz vidika tehnološkega napredka in v naslednjih 2eh letih bodo tudi tablice v rangu 200eur s tako resolucijo. Me zanima koliko višje je še upravičeno...
Cena Nexusa 10 je dobra, čeprav se folk pritožuje da je grd.
Nexus 10 ali laptop hmmmm
Podobno v primerih napajalnikov Lc power, kar se tiče upravičenega nakupa, jajca ali poceni nakup.. Pa folk kar kupuje.
In Goclever se bo vedno več prodalo kot Nexusov, ker so pač cene ugodne.
Cena Nexusa 10 je dobra, čeprav se folk pritožuje da je grd.
Nexus 10 ali laptop hmmmm
pozabljaš, da bo imel N10 odprt sistem, direktno od Google....in goclever so jajca....preveč RMAja.
Podobno v primerih napajalnikov Lc power, kar se tiče upravičenega nakupa, jajca ali poceni nakup.. Pa folk kar kupuje.
In Goclever se bo vedno več prodalo kot Nexusov, ker so pač cene ugodne.
Time will tell.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Black Dragon ()
imaš point, ampak gre se za primerjavo med tem in onim in ko si enkrat na high-end, greš težje na mid in low-end, pri resoluciji je res tako, da ko te enkrat razvadi recimo 285 ppi amoled na note, potem se ti zdi vse drugo bedno (vprašaj jabolčnike na kaj so nasedli, oni mogoče ne znajo niti obrazložiti zakaj dajo 1,5 ali celo 2x več za svoje polbogove)
Tomazzzz ::
V tem je veliko resnice, 1024x768 plus dvojederni procesor je dovolj za veliko večino stvari na tablici. Še posebaj za display IPS + 1024x768 je več kot dovolj za udobno delo. Sicer pa sta tudi ipad 1 in ipad 2 imela takšno resolucijo pa ni bilo nekih pripomb na ekran.
Še nekaj me zanima,a se da igrat te igre http://www.igre123.com/ na adronoid tablicah,ker sem probal na mojem adronoid telefonu in ni šlo,ker ne morem naložit flash playerja,sem mislil enga poceni adronoida nabavit za hčerko
drzni86 ::
jaa... ma sej kolkr sm pol bral po forumih je tale kuponlandia en nateg... kaj je kdo kej kupil kdaj tam?
Ma jaz sem v bistvu rezerviral kupon in dobil UPN na mail... Sam glede na forume ki sem jih potem bral se mi zdi da ne bo dobra ideja plačat UPN.
Če ima kdo drugačne izkušnje naj se prosim javi in pove!
Če ima kdo drugačne izkušnje naj se prosim javi in pove!
djordjevic ::
Kdaj vas bo izučilo? Ko je nekaj predobro, da bi bilo res, običajno ni res.
No grave is deep enough to keep us in chains.
yayo ::
Ih, pa kaj ni neki tip pred par leti polovici Slovenije za pravi denar prodal obljubo, da da jim bo zrihtal Ajfon pa je potem z istim kešem kupoval prestižne avte in motorje ter jih popal na svoj Fejsbuk? Slovenia-My Country