Forum » Izdelava spletišč » Trgovina in plačevanje s kreditno
Trgovina in plačevanje s kreditno
Belmond ::
Imam trgovino narejeno s Opencart in bi rad vklopil, še plačevanje s kreditno kartico. Ker sem malo noob, me zanima kaj uporabljate za plačevanje s kreditno in kakšen je postopek? Kaj je najboljša/najcenejša opcija? Vem, da rabim modul za to. Se mi najbolj splača imeti nek online servis za procesiranje kartic in kateri ali kaj drugega? Hvala za pomoč.
Netrunner ::
skleneš pogodbo z banko koper ali bankartom kjer ti dajo API za plačevanje z karticami katerega moraš integrirat v svojo trgovino. Cena je odvisna od ponudnika vendar ponavadi tržejo % vsake transakcije.
Njihov APi moraš pa sam integrirat v svoj sistem če ga še nihče ni.
Njihov APi moraš pa sam integrirat v svoj sistem če ga še nihče ni.
Doing nothing is very hard to do... you never know when you're finished.
Vice ::
Kolikor vem ima Opencart notri že modul Web Payment Software preko katerega lahko plačuješ s kreditnimi.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | mBills v praksi (strani: 1 2 3 4 … 10 11 12 13 )Oddelek: Loža | 131228 (8630) | ideep |
» | Spletna trgovina (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 16868 (14287) | neoserv |
» | PayPal DA ali NE?Oddelek: Omrežja in internet | 7451 (234) | amigo_no1 |
» | PayPal nagrajuje nove idejeOddelek: Novice / --Nerazporejeno-- | 3640 (3056) | shal |
» | Kera firma ponuja plačevanje s kreditno prek njih?Oddelek: Izdelava spletišč | 1493 (1401) | gregy |