» »

Xbox Live Digital download?

Xbox Live Digital download?

Pesimist ::

A je ze slovenija uradno podrta, da lahko kupis kako Fifo12 in fight Night Champ. digitalne brez kakih posebnih country haxov z nasimi kreditnimi karticami ali paypalom ali whatever?
  • spremenilo: Pesimist ()

Mavrik ::

Malo je odvisno - LA Noire je meni šao normalno skozi, Lego Harry Potter pa ne. Tako da moraš preveriti :\
The truth is rarely pure and never simple.

Se ve mogoce kera konzola ima najvec EU/US playerov?

Ker ce reces da je PS3 prodal 50mil worldwide je od tega lep delez Azijatov anyway. Ne da bi bil rasist, gre se za Online play.

Gre se zato da mam folk za spilat, cim vec tem bolse. Fifa 12 PC nima ravno blestecih stevilk. No za PC ima fenomenalne stevilke, vendar se pred konzolo lahko skrije.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Pesimist ()

Vidim da pri kreaciji novega Live accounta sevedno ni slovenije.
Torej kako imate ostali? Jaz sem pustil default US.

puginho ::

Pesimist je izjavil:

Se ve mogoce kera konzola ima najvec EU/US playerov?

Ker ce reces da je PS3 prodal 50mil worldwide je od tega lep delez Azijatov anyway. Ne da bi bil rasist, gre se za Online play.

Gre se zato da mam folk za spilat, cim vec tem bolse. Fifa 12 PC nima ravno blestecih stevilk. No za PC ima fenomenalne stevilke, vendar se pred konzolo lahko skrije.

Obeh PS3 in Xbox360 je prodanih krepko čez 60 milijonov tak da se ne rabiš bat da nebi bilo nobenega na online. V bistvu se skoraj vsaka igra na PC lahko skrije pred konzolami po prodaji razen redkih izjem.

po vgc charts prodanih igrah ps3 v evropi trga.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Konzola za 7 in 9 letnika (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
6714015 (11512) opeter
»

Playstation 3 ali xbox 360 (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Konzole
10535279 (24474) Pesimist
»

Katero konzolo kupiti? (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Konzole
15828580 (25158) Pesimist
»

FIFA 12

Oddelek: Igre
61581 (1109) thebaloh
»

FarCry 2 (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Igre
21817822 (12189) laught

Več podobnih tem