Forum » Programska oprema » Kopiranje programa
Kopiranje programa

adam1900 ::
Imam en program na treh DVD-jih. Ker pa moram program vrniti in mi je zmanjkalo DVD-jov me zanima kako bi lahko program kopiral in bi ga lahko dalje uporabljal? Hvala za odgovore. 

Looooooka ::
clonedvd oz ker kol program, ki zna .ISO fajle delat iz dvdjev?
Potem pa mountas zadevo s kksnimi daemon toolsi.
Pa preden kdo zaklene temo...clovek ni nikjer napisal, da program na 3 dvdjih ni opensouce :D
Potem pa mountas zadevo s kksnimi daemon toolsi.
Pa preden kdo zaklene temo...clovek ni nikjer napisal, da program na 3 dvdjih ni opensouce :D

adam1900 ::
disk image lahko narediš tud z Nerotom
Mi lahko poveš prosim postopek kako lahko to naredim?
Saj ni potrebno celega postopka samo me zanima kako naredim sliko celotnega diska in ne samo posameznih datotek na DVD-ju?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: adam1900 ()

blackbfm ::
Sej ko narediš sliko to pomeni cel cd.

http://download.imgburn.com/SetupImgBur...

To potegni, je vsaj normalen program za razliko od nerošita in ko se ti odpre klikneš "create image file from disc"
 in ko se ti odpre klikneš "create image file from disc" 
http://download.imgburn.com/SetupImgBur...
To potegni, je vsaj normalen program za razliko od nerošita
 in ko se ti odpre klikneš "create image file from disc"
 in ko se ti odpre klikneš "create image file from disc" Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | težave z zagonom računalnika po kloniranju diskovOddelek: Pomoč in nasveti | 6480 (5486) | gruntfürmich | 
| » | Kaj povzroči vidne črte na DVD ploščku med zapisovanjem - ta DVD ne deluje?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1556 (1048) | boogie_xlr | 
| » | disk se noče formatiratOddelek: Pomoč in nasveti | 3572 (2817) | Ikspe | 
| » | kako naložit image sistemaOddelek: Pomoč in nasveti | 2608 (2608) | McMallar | 
| » | *.iso ... Kakšen file je to??Oddelek: Programska oprema | 1315 (1235) | brzy |