Forum » Loža » gsm(puk)
gsm(puk)
dejan16 ::
oj
a mi lahko kdo na kakrsen koli nacin pomaga
zgubil sem namreč puk kodo kaj naj naredim(pa prosim ne me na mobitel posiljat). a dko ve kako bi jo jaz to zvedel. Vi k ste bl glavce
a mi lahko kdo na kakrsen koli nacin pomaga
zgubil sem namreč puk kodo kaj naj naredim(pa prosim ne me na mobitel posiljat). a dko ve kako bi jo jaz to zvedel. Vi k ste bl glavce
Dax ::
Huh...
Pejt na Mobitel... why ne, sej ti menda ne bojo računal, če je pa kej nelegalnega uzadi...
Dobi enga, ki se s tem ukvarja... odklepanje GSM-ov in podobno... Mislim, da se zadevo že da hacknat... kolega je reku, da je enkrat nesu telefon k enmu tipu in samo priklopu računalnik na mobitel, zagnal en program in enostavno prebral kode ven...
Pejt na Mobitel... why ne, sej ti menda ne bojo računal, če je pa kej nelegalnega uzadi...
Dobi enga, ki se s tem ukvarja... odklepanje GSM-ov in podobno... Mislim, da se zadevo že da hacknat... kolega je reku, da je enkrat nesu telefon k enmu tipu in samo priklopu računalnik na mobitel, zagnal en program in enostavno prebral kode ven...
ro3b ::
kup kabl ki veže računalnik na mobitel pejt na astalavista in si zdownlowdaj program za tvoj gsm unlock neki tazga
Tomi ::
Če si pa naročnik, ti morajo na Mobitelu brezplačno posredovati kodo, s tem, da jim moraš povedati svoje osebno geslo, če pa si mobi-uporabnik, pa zadošča certifikat.. Ker če nimaš nič sumljivega, se ti kabla ne splača kupovat.. Razen, če misliš še kaj delati.. potem pa kabel ni slaba naložba
metrodusa.blogspot.com
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Simobil in brez omrežjaOddelek: Mobilne tehnologije | 1962 (1749) | Alessio983 |
» | Cene klicev na moj račun (SLO/HRV)?Oddelek: Mobilne tehnologije | 1674 (1460) | joker16_7 |
» | bluetoothOddelek: Mobilne tehnologije | 1217 (1131) | GeForce_man |
» | SE Z1010 in nalaganje .jar iger?Oddelek: Mobilne tehnologije | 1381 (1134) | SleepLess |
» | GSM problemOddelek: Pomoč in nasveti | 1597 (1458) | hani |