Forum » Pomoč in nasveti » Lokacija digitalnih certifikatov - prenos po okvari diska
Lokacija digitalnih certifikatov - prenos po okvari diska
chichi01 ::
Pozdravljeni,
Z diska na katerem je winXP mi nikakor ne uspe več bootati windowsov, imam pa datoteke na voljo za kopiranje preko ubuntu live cd-ja (celotna struktura). Vse kar rabim, sem prenesel, iščem edino še možnost, da bi prenesel digitalne certifikate za banko in še eno drugo stvar (imam jih uvožene v FF in tudi IE). Ali se je kdo mogoče že ukvarjal s tem? Kje se te datoteke skrivajo na disku, če sploh se, in ali jih je možno ''izvoziti'' brez dostopa do standardnega export dialoga v IE.
Najlepša hvala vnaprej,
LP
Z diska na katerem je winXP mi nikakor ne uspe več bootati windowsov, imam pa datoteke na voljo za kopiranje preko ubuntu live cd-ja (celotna struktura). Vse kar rabim, sem prenesel, iščem edino še možnost, da bi prenesel digitalne certifikate za banko in še eno drugo stvar (imam jih uvožene v FF in tudi IE). Ali se je kdo mogoče že ukvarjal s tem? Kje se te datoteke skrivajo na disku, če sploh se, in ali jih je možno ''izvoziti'' brez dostopa do standardnega export dialoga v IE.
Najlepša hvala vnaprej,
LP
chichi01 ::
Pozdrav,
se opravičujem, sem že kasneje našel eno dobro temo na identičen problem na forumu, lahko brišete. Očitno bom moral naročiti nov cert.
LP
se opravičujem, sem že kasneje našel eno dobro temo na identičen problem na forumu, lahko brišete. Očitno bom moral naročiti nov cert.
LP
harvey ::
>Skopiraš celoten "Documents and Settings" oz "Users" ?
Ja, samo ne verjamem, da certifikati po kopiranju enostavno delujejo.
Ja, samo ne verjamem, da certifikati po kopiranju enostavno delujejo.
Ar scáth a chéile a mhaireann na daoine.
------
------
amigo_no1 ::
Če skopiraš v istega uporabnika na novi kišti delujejo.
Imaš pa tudi napisano kje točno je shranjen za IE...
Imaš pa tudi napisano kje točno je shranjen za IE...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: amigo_no1 ()
krneki007 ::
če si jih imel uvožene v FF,potem na novem računalniku inštaliraj FF,da se ustvari profil...potem pa vsebino profila iz starega računalnika skopiraj v ta profil...
za IE pa mi je zadnjič uspelo tako,da sem začel z inštalacijo xp-jev in vmes izbral repair
lp
za IE pa mi je zadnjič uspelo tako,da sem začel z inštalacijo xp-jev in vmes izbral repair
lp
solatko ::
Kaj še vedno obstojajo modeli, ki certifikata nimajo izvoženega na ključek ali SD kartico.
Delo krepa človeka
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Digitalni certifikat SIGENCAOddelek: Programska oprema | 8974 (3550) | Yossarian |
» | Prenos na nov racunalnikOddelek: Pomoč in nasveti | 976 (844) | solatko |
» | windows xp - sprememba imena skrbnikaOddelek: Operacijski sistemi | 1597 (1443) | mirator |
» | Shranjevanje geslOddelek: Operacijski sistemi | 1372 (1189) | fosil |
» | Thunderbird prašanjeOddelek: Programska oprema | 1560 (1411) | gregaster |