Forum » Šola » Vprašanja za šolo
Vprašanja za šolo
listje123 ::
Ker se bliža konec leta in profesorji ful težijo s spraševanji in vi zagotovo ne zastopite čisto vse smovi sem se odločil da ustavrin temo v katera bomo pisali vprašanja v zvezi s spraševanjem in testi.
Sam hodim na strojno šolo ter sem jutri vprašan magnetizem in ne zastopim nekaj pri histerezni zanki.
v zvezku piše takole: Krivulja magnetizma nastano ko želimo namagnetiti kos jekla s pomočjo električnega toka. Takrat dobimo trajen umeten magnet.
kako to, stavek mi ni čisto jasen, kako naredimo trajen umeten magnet s pomočko električnega toka
hvala
Sam hodim na strojno šolo ter sem jutri vprašan magnetizem in ne zastopim nekaj pri histerezni zanki.
v zvezku piše takole: Krivulja magnetizma nastano ko želimo namagnetiti kos jekla s pomočjo električnega toka. Takrat dobimo trajen umeten magnet.
kako to, stavek mi ni čisto jasen, kako naredimo trajen umeten magnet s pomočko električnega toka
hvala
- zaklenil: Mavrik ()
Mavrik ::
Dajte odpret temo po tematikah, ogromne teme za vse skupi se ne dajo brat.
The truth is rarely pure and never simple.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zakaj to ne deluje (perpetuum mobile again) (strani: 1 2 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 13549 (5364) | cvalsr |
» | Biomagnetna terapija - vaše mnenje (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 41679 (11875) | K0l1br1 |
» | joecellOddelek: Loža | 2854 (2478) | Tio2 |
» | Kri.Oddelek: Loža | 2284 (1292) | jype |
» | Motor, ki porabi 80% manj energije! (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 6819 (6819) | lorenz |