Forum » Loža » Delo v Sloveniji preko tujega podjetja
Delo v Sloveniji preko tujega podjetja
Gregor9000 ::
Pozdravljeni,
zaposlen sem v podjetju v Sloveniji. Hkrati pa bi se rad dodatno zaposlil v tujem podjetju preko katerega bi opravljal še dodatne določene posle za podjetje v Sloveniji (v katerem sem že prvotno zaposlen).
Ali je to možno ali obstaja kakšno navzkrižje interesov?
Lp
Gregor
zaposlen sem v podjetju v Sloveniji. Hkrati pa bi se rad dodatno zaposlil v tujem podjetju preko katerega bi opravljal še dodatne določene posle za podjetje v Sloveniji (v katerem sem že prvotno zaposlen).
Ali je to možno ali obstaja kakšno navzkrižje interesov?
Lp
Gregor
St235 ::
Zaposlit kot zaposlit se ne boš mogel. Lahko pa delaš preko pogodbe.
Pazi edino, če gre za konkurenčna/sorodna podjetja rabiš soglasje delodajalca. Glede na opisano sem 99% da boš rabil soglasje.
Pazi edino, če gre za konkurenčna/sorodna podjetja rabiš soglasje delodajalca. Glede na opisano sem 99% da boš rabil soglasje.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: St235 ()
Invictus ::
Ustanovi svoj d.o.o in za oba delaj preko svojega podjetja.
Tako boš najlažje rešil problem.
Tako boš najlažje rešil problem.
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."
http://goo.gl/2YuS2x
http://goo.gl/2YuS2x
Gregor9000 ::
Hvala vsem za odgovore, mnenja in obrazložitve.
Mislim, da bo najbolje, da se odločim kar za avtorsko pogodbo. Tudi delodajalca sem že povprašal in pravi, da mi bo dal za delo ustrezno soglasje.
Lep pozdrav,
Gregor
Mislim, da bo najbolje, da se odločim kar za avtorsko pogodbo. Tudi delodajalca sem že povprašal in pravi, da mi bo dal za delo ustrezno soglasje.
Lep pozdrav,
Gregor
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | MAGNA razgovor (strani: 1 2 3 4 … 34 35 36 37 )Oddelek: Loža | 283184 (2343) | delavec44 |
» | Spodrivanje zaposlenihOddelek: Loža | 7810 (5697) | Double_J |
» | iskanje zaposlitveOddelek: Loža | 4928 (3787) | St235 |
» | FušOddelek: Loža | 2886 (2095) | Vikking |