Forum » Pomoč in nasveti » Komponente - pomoč
Komponente - pomoč
AngelGirl93 ::
Pozdrav vsem,
sem bolj laik v tem, zato pa me zanimajo mnenja bolj izkušenih ljudi
Namreč, kupilo se bo komponente in se jih sestavilo. Sprašujem pa slednje:
Kako dobre so tele komponente, če predpostavim, da bo njihov uporabnik srednje zahteven?
Zalman Z9 Plus
ASUS P8P67-M PRO Rev. 3.0
Intel Core i7 2600K
Corsair XMS3 8GB CL9
WD Caviar Green WD10EARX
Cooler Master Silent Pro Gold 600W
Cooler Master V8
Sony Optiarc AD-7283S Labelflash
ASUS GeForce GTX 560 1GB DirectCU II OC
Katera firma najceneje sestavi komponente skupaj?
Hvala za vsak nasvet, ker sama nisem izkušena in take zadeve raje prepustim nekomu, ki zna.
lp
p.s. če kaj ni jasno,rade volje dopišem
sem bolj laik v tem, zato pa me zanimajo mnenja bolj izkušenih ljudi
Namreč, kupilo se bo komponente in se jih sestavilo. Sprašujem pa slednje:
Kako dobre so tele komponente, če predpostavim, da bo njihov uporabnik srednje zahteven?
Zalman Z9 Plus
ASUS P8P67-M PRO Rev. 3.0
Intel Core i7 2600K
Corsair XMS3 8GB CL9
WD Caviar Green WD10EARX
Cooler Master Silent Pro Gold 600W
Cooler Master V8
Sony Optiarc AD-7283S Labelflash
ASUS GeForce GTX 560 1GB DirectCU II OC
Katera firma najceneje sestavi komponente skupaj?
Hvala za vsak nasvet, ker sama nisem izkušena in take zadeve raje prepustim nekomu, ki zna.
lp
p.s. če kaj ni jasno,rade volje dopišem
shadeX ::
Ok stvar je taka. Sem kar zelo zahteven uporabnik in te komponente so res dobre ( za srednje zahtevnega uporabnika - odlične). Kar bi edino jaz zamenjal je napajalnik in dal vsaj 700W ter še malo boljšo grafično kartico :P. Vendar - ne skrbi. Za srednje zahtevnega uporabnika so to odlične komponente =) ( Edino za napajalnik malo premisli. Boljše malo več kakor malo , premalo)
Kar se tiče sestave komponent poglej na spletno strani sestavi.si. Tam kupiš komponente ter ti jih po želji tudi sestavijo. =)
Kar se tiče sestave komponent poglej na spletno strani sestavi.si. Tam kupiš komponente ter ti jih po želji tudi sestavijo. =)
DragonHeart ::
mlacom prodaja ohišje zalman z11 plus, ki ima praktično isto ceno kot zalman z9 plus. Načeloma gre za isto ohišje s to razliko da z9+ ima fan controller, z11+ pa fan controllerja nima, ima pa usb3.0 vhode spredaj. Z11+ naj bi imel tudi malenkost boljšo ventilacijo.
Sicer pa je konfiguracija OK. Edino kar bi jaz naredil je to, da bi kupil i5 nameto i7, saj stane približno 80 eur manj in bi namesto tega v sistem dodal 120 gb ssd.
Sicer pa je konfiguracija OK. Edino kar bi jaz naredil je to, da bi kupil i5 nameto i7, saj stane približno 80 eur manj in bi namesto tega v sistem dodal 120 gb ssd.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: DragonHeart ()
miraldi ::
če se bo PC uporabljal bolj za igre lahko pri omejenu budgetu lahko namesvo i7 uzameš kakšen i5 in z prišparanim denarjem vzameš boljšo graficno( hd 7870) in pa mocnejši napajalnik.
PC bo bratov, uporabljal pa se bo tudi za igre. Zdj proračun za PC je prb 1000€, tako da je bilo kr težavno skupaj dobiti komponente in ostati v teh mejah. Hvala za nasvete
mgermo ::
600w napajalnik je vrh glave, sej ni v kišti jedrski reaktor
cpu raje i5 in noter en ssd za sistem
cpu raje i5 in noter en ssd za sistem
mlacom prodaja ohišje zalman z11 plus, ki ima praktično isto ceno kot zalman z9 plus. Načeloma gre za isto ohišje s to razliko da z9+ ima fan controller, z11+ pa fan controllerja nima, ima pa usb3.0 vhode spredaj. Z11+ naj bi imel tudi malenkost boljšo ventilacijo.
Mislš rečt, z11+ fan conroller ima? Vsaj jst sm ga vidla
Mislš rečt, z11+ fan conroller ima? Vsaj jst sm ga vidla
miraldi ::
Ena sestava do 1000€ z ohišjem NZXT. Hades ki ima tudi fan control kar včasih pride prav ko hočeš tišino v sobi
http://www.mlacom.si/konfigurator?mycon...
http://www.mlacom.si/konfigurator?mycon...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katero ohišje? (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Kaj kupiti | 32172 (5936) | kakopak |
» | Sestavil racunalnik, vendar se ne prizgeOddelek: Pomoč in nasveti | 972 (795) | Seljak |
» | ventilator problemOddelek: Pomoč in nasveti | 1080 (784) | bonanno |
» | gamerski računalnik do 900 EUROddelek: Kaj kupiti | 1695 (1061) | TOP |
» | ohišje (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Kaj kupiti | 26758 (20968) | kmetek |